Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας και ο Γ.Π.Σ. Χαλκίδας την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός του Γ.Π.Σ. Χαλκίδας ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (Α.Ε.Κ., Περιστέρι, Ηλυσιακός). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό στάδιο Κανήθου «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» που παραδόθηκε στη......
 χρήση των αθλουμένων ύστερα από τις πρόσφατες εργασίες που προηγήθηκαν.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας και Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Γκάβαλης τόνισε σχετικά: «Δραστηριοποιηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε προκειμένου οι αθλητικοί χώροι του κλειστού ‘’Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ’’ αλλά και του ‘’ΧΑΛΚΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ’’ να είναι απόλυτα έτοιμοι για την διεξαγωγή αγώνων αλλά και για την χρήση των συλλόγων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».
Και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Θεόδωρος Γιαννούκος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τουρνουά υπογράμμισε: «Οι αγώνες αυτού του επιπέδου προβάλλουν, με το ενδιαφέρον που προκαλούν στο Πανελλήνιο, την Πόλη μας ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την προσπάθεια των συλλόγων, όπως τώρα του Γ.Π.Σ. Χαλκίδας για την διάδοση και την ανάπτυξη της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης στην ευρύτερη περιφέρεια».