Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΒΙΑΣΜΟΣ

Από την Ιωάννα Λαΐνη

80χρονος βίαζε επί 41 χρόνια τις κόρες του!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει είδηση, στην Αυστρία για μια υπόθεση που ερευνά η αστυνομία της χώρας σχετικά με έναν αδίστακτο 80χρονο, που ζει κοντά στην πόλη του Μπράουναου της Αυστρίας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κλειδωμένες στο σπίτι, τις δύο κόρες του, καθώς της βίαζε επί 41 χρόνια.
Οι δυο αυτές πλέον «γυναίκες», είναι τώρα 53 και 45 ετών, οι οποίες δεχόντουσαν από.....
το 1970 έως τον Μάιο του 2011, συνεχή βιασμό αλλά και σωματική επίθεση, ενώ τις απειλούσε υπό την απειλή όπλου, εάν ενεργήσουν οποιαδήποτε κοινωνική επαφή. Ανάλογη συμπεριφορά δεχόταν και η μητέρα των δυο γυναικών η οποία και απεβίωσε το 2008.
Παρόλα αυτά, και για καλή τους τύχη, για αυτή την παρατραβηγμένη υπόθεση που κανείς δεν γνώριζε, που κατέφθασε στις αρχές τον Μάιο του 2011, όταν ο 80χρονος πλησίασε να βιάσει την μια από τις δυο κόρες του, εκείνη τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να μπορεί να ξανά σηκωθεί, και φυσικά οι δυο αυτές γυναίκες δεν έχασαν την ευκαιρία να φύγουν.
Ωστόσο, ο 80χρονος πατέρας μετά από δυο μέρες ανακαλύφθηκε από μια κοινωνική λειτουργό, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για αυτή την απίστευτη υπόθεση για να εξακριβώσουν εάν όντως συνέβαιναν όλα αυτά, αφού εκείνος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, υποστηρίζοντας πώς οι δυο κόρες του πάσχουν από νοητική υστέρηση.