Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι δύο ΠΑΕ, καθώς ανέβαλε και απαγόρευσε την αντικατάστασή τους από οποιαδήποτε ομάδα!
Ετσι αν τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα....
συνεχιστεί, για όσο χρειαστεί με λιγότερες ομάδες.

Συλλαλητήριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών πόλο στον Βόλο

Σε... συλλαλητήριο θέλει να μετατρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών στον Βόλο. Συγκεκριμένα εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του το 16o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών που ξεκινά σήμερα στο Βόλο και για 9 μέρες να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των 500 αθλητών όλων των χωρών. Είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά πως ο Βόλος είναι ικανός να φιλοξενεί τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και να εκτιμά τις προσπάθειες που συντελούνται από τους αθλητές, είτε στον υγρό στίβο, είτε στο γήπεδο. Η μεγάλη αδικία που συντελείται στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να σταθεί αφορμή για να δώσουμε, για μία ακόμη φορά, μία ηχηρή απάντηση, όλοι ενωμένοι, ότι στην Μαγνησία δεν έχουν θέση στο χώρο του αθλητισμού οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, ενώ στο τέλος ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, «... για τη μεγάλη τιμή που επεφύλαξε στην πόλη μας με τη διοργάνωση του παγκόσμιου πόλο».
Τέλος ο Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ, με γραπτή δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, διέψευσε ότι δήλωσε πως ο Αχιλλέας Μπέος διοικεί την ομάδα μέσα από τη φυλακή και πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.