Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔ/ΕΠΣΕ

Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Εύβοιας πραγματοποίησε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με μαζική παρουσία όλων των Διαιτητών και Παρατηρητών. Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Εύβοιας κος Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, ο οποίος έκανε την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και στην ομιλία του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Διαιτητές και ......
παράλληλα παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας την προσοχή που πρέπει να δείχνετε σε κάθε αγώνα και την συνεχή δουλειά που πρέπει να γίνεται απ' όλους, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής εξέλιξη.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν, στις 12 Σεπτεμβρίου, οι αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, για τους Διαιτητές και Βοηθούς που δεν έχουν συμμετάσχει, με επιτυχία, στις αντίστοιχες δοκιμασίες της ΔΑΔ και της ΚΕΔ. Οι δοκιμασίες θα επαναληφθούν στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν την πρώτη φορά.

Αμέσως μετά έγινε η καθιερωμένη δευτεριάτικη συγκέντρωση, όπου ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Εύβοιας κος Ψαθάς Γεώργιος (Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ). Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θα πρέπει να έχουν οι διαιτητές, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο, πέρα από άθλημα, είναι κι ένα κοινωνικό γεγονός κι ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Τέλος, η ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει ότι ο Καρατζάς Χαράλαμπος, πρώην Διαιτητής Α' Εθνικής και νυν Παρατηρητής Super League, θα συνδράμει στο έργο της Επιτροπής, με κύρια αρμοδιότητα την ανάδειξη, παρακολούθηση κι εξέλιξη των διαιτητών-ταλέντων στην Εύβοια."