Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Δύσκολοι καιροί

Δεν διαφωνώ καθόλου με τις απόψεις αυτών που λένε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως δεν πρέπει να πάμε κόντρα στα "θέλω" των παραγόντων του αθλητισμού και της πολιτικής, αλλά δεν θα υιοθετήσουμε αυτές τις απόψεις. Ο καθένας έχει τα δικά του "θέλω" και δεν πρέπει να υποκύπτει στα θέλω των άλλων.
Κάναμε κάποια σχόλια για τα όσα συνέβησαν  σε σχολική επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, για τις απλήρωτες καθαρίστριες και δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα, από....
μία κυρία.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε με απειλητικό ύφος: "Άλλη φορά και πριν κάνετε το όποιο σχόλιο για μένα, έχετε το τηλέφωνό μου και θα πρέπει να ζητάτε και την δική μου άποψη. Διαφορετικά θ΄ ακολουθήσω άλλη οδό".
Δεν απαντάμε στην κυρία, αλλά στους αναγνώστες μας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να την δημοσιοποιεί. Αυτό λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας και αυτό δεν μπορεί να το καταργήσει καμία Δημοτική Σύμβουλος και κανείς εκλεγμένος ή διορισμένος.
Έχουμε λοιπόν το δικαίωμα να έχουμε άποψη και φυσικά έχουμε υποχρέωση να δημοσιοποιήσουμε και την άποψη της άλλης πλευράς, αν υπάρχει απάντηση στο όποιο σχόλιό μας.
Αυτά για να μη δημιουργούν κάποιοι τους δικούς τους κανόνες και το χειρότερο να μην θέλουν και να τους επιβάλλουν.