Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Π.Α.ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας, της 4ης Ιουνίου 2015 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ και εκλεκτόρων για το Νομαρχιακό Τμήμα Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους έδωσαν δύναμη στη φωνή του ΠΑΜΕ και όσους το εμπιστεύτηκαν και το ψήφισαν για πρώτη ....
φορά.

Σε μια κρίσιμη περίοδο, το αποτέλεσμα των εκλογών το κρίνουμε θετικό για την

<< Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών>> καθώς καταφέραμε να εκλέξουμε δυο αντιπροσώπους για τη ΔΟΕ και εφτά εκλέκτορες για το Ν.Τ. Εύβοιας ΑΔΕΔΥ..

Θεωρούμε όμως  ότι ο συσχετισμός δυνάμεων  στο Σύλλογό μας είναι αρνητικός για την πορεία του κινήματος, για τη διεκδίκηση των απωλειών μας, για να μπει φραγμός στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η νέα συγκυβέρνηση.

 Ο συσχετισμός αυτός  μπορεί να ανατραπεί με τη συμμετοχή όλων στο σωματείο και στο ανώτατο όργανο του, στις Γενικές Συνελεύσεις, όπου με συλλογικές αποφάσεις μπορούμε να ανατρέψουμε το συμβιβασμό που καλλιεργεί ο παλιός και νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός .

Συνάδελφοι,

την ώρα που για τον κλάδο ανάγεται  σκόπιμα σε μείζον θέμα  η ανάδειξη των στελεχών εκπαίδευσης , περνάνε στα ψιλά γράμματα τα νέα σκληρά κι επώδυνα μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μέτρα τα οποία θα πληρώσουμε και πάλι εμείς προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και να αυξηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου. Μέτρα με τα οποία προβλέπεται νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, αλλαγές στο ασφαλιστικό, στις  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας , ΦΠΑ κτλ.

Το ΠΑΜΕ  συνεχίζοντας να στηρίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων, χωρίς να γίνεται ουρά καμιάς κυβέρνησης, διοργανώνει συλλαλητήρια ενάντια στα νέα μέτρα, σε όλη την Ελλάδα ,την Πέμπτη 11 Ιούνιου. Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου μας να πάρει απόφαση συμμετοχής, αλλά και όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα.



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ,

ΣΤΙΣ 7:30 Μ.Μ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ