Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Καλησπέρα σας (2)

Στα φαβορί και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Ξεκίνησε με στόχο την οργάνωση της ομάδας και γιατί όχι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Απέκτησε μια διοίκηση η οποία εμφανίσθηκε με άνεση και καλό επίπεδο οργάνωσης, τουλάχιστον στις προθέσεις. Στην συνέχεια θα δούμε αν οι προθέσεις θα πάρουν σάρκα και οστά.
Προπονητής ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης με εμπειρία και...
στο πρωτάθλημα της Γ΄αλλά και Β΄ Εθνικής. Δεν αμφισβητούμε τις γνώσεις και τις ικανότητες του κ. Τοκπασίδη, αλλά πιστεύουμε πως θα ήθελε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Κάτι μας φοβίζει στο αύριο της ομάδας της Αρτάκης και όχι γιατί σκόνταψε στα ΚΟΣΚΙΝΑ, αλλά επειδή δεν έχει στο ρόστερ το κάτι παραπάνω. 
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, με την φόρα που είχε από το προηγούμενο πρωτάθλημα, μπαίνει στα φαβορί. Εδώ το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως είναι αυτό που οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξέρουν πως με τα λόγια δεν παίρνει κανείς πρωτάθλημα. Θα πρέπει να ματώσουν και να παίζουν με υπομονή, ηρεμία και χωρίς γκρίνια.
Προπονητής ένα νέο παιδί και παιδί της Ερέτριας ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος. Κάποιοι τον θεωρούν άπειρο, αλλά εμείς πιστεύουμε σ΄ αυτόν. Στην ΕΡΕΤΡΙΑ δύσκολα θα μπορούσε να κάνει άλλος προπονητής, αυτά που πέτυχε ο κ. Βαλκάνος. 
Διοικητικά η ομάδα δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αν και από την πόλη της Ερέτριας δεν υπάρχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα και αυτό είναι στα αρνητικά της ομάδας.
....σε λίγο η συνέχεια