Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η θέση μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, απευθυνόμαστε σ΄ εσάς, γιατί ξέρουμε πως είσθε φανατικοί με το apopsignomi όχι γιατί θα δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία ή κάποια καλά λόγια, αλλά επειδή απλά δεν μασάει τα λόγια του και δεν κάνει συμβιβασμούς.
Θυμώνουν και μας παρεξηγούν. παράγοντες, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της ενημέρωσης, για έναν απλούστατο λόγο. Δεν έχουμε αφεντικά και δεν γλύφουμε κανέναν. Δεν είμαστε με όλους φίλοι και φυσικά, όταν φτύσουμε κάπου, δεν θα πάμε μετά να γλύψουμε. 
Δεν θα καθίσουμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που την μια μέρα....
βγάζουν από το στόμα τους χολή και την επομένη μέλι.
Όσοι κάνουν συμβιβασμούς τέτοιους, στο τέλος βγαίνουν εκτός στόχου.
Ευχόμαστε ειλικρινά να υπάρχουν εξαιρέσεις σ΄ αυτόν τον κανόνα, αλλά δεν το βλέπουμε.
Αυτοί οι οποίοι διαβάζουν το apopsignomi δεν είναι οι συγγενείς και οι φίλοι μας. Είναι αυτοί που κινούν γενικώς τα νήματα, στην πολιτική και τον αθλητισμό ή αυτοί που απλά συμμετέχουν στον αθλητισμό και την πολιτική.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε κερδίσει το στοίχημα και δεν προσπαθούμε τώρα να το κερδίσουμε.
Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που κάνουν αναλύσεις, όταν έχουν δεδομένο το αποτέλεσμα.
Μεγάλο παράδειγμα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πόσα χρόνια ταλαιπωρίας γι΄ αυτή την ομάδα;
Για δείτε τι συνέβη τα τελευταία χρόνια; Φρου φρου κι αρώματα και το αποτέλεσμα πάντα ίδιο.
Στο τέλος ΟΛΟΙ ψάχνουν επενδυτή!!!!
Γιατί κανείς δεν βγαίνει δημόσια να πει αλήθειες; Γιατί δεν τολμά κανείς να πει πως "καλά τα έγραφε το apopsignomi"; Στις παρέες το λένε όλοι. Μας τηλεφωνούν και μας το λένε, αλλά δημόσια κότες όλοι. Το γιατί, το ξέρουν οι ίδιοι.
Δεν είναι μεγάλο παράδειγμα ο ΛΗΛΑΣ;
Πλήρης δικαίωση. Κατά γράμμα έγινε ότι γράφαμε.
Κι όμως μας είπαν πως αυτοί που αγαπάνε τον ΛΗΛΑ είναι αυτοί που τόσα χρόνια τον πολεμούσαν!!! Αυτοί είναι σήμερα "πρώτο τραπέζι πίστα" για έναν και μοναδικό λόγο.
Γιατί διαπίστωσαν πως ο Ελευθεριάδης και ο Λάμπρου πήραν την ομάδα από το πουθενά και πάνε να την οδηγήσουν ψηλά και είναι λογικό να θέλουν να κλέψουν λίγη από την δόξα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πιστεύαμε πως τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα, αλλά κάναμε λάθος.
Το apopsignomi δεν θα ακολουθήσει ΠΟΤΕ, ούτε στα φρου φρου, ούτε στα αρώματα. Θα συνεχίσει να γράφει την αλήθεια και να την υποστηρίζει.