Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η συνέχεια

Ακούμε να λένε όλοι πως πλέον ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τελείωσε, πως η ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της, πως η ομάδα δεν έχει κόσμο, δεν θέλουν ν΄ ακούνε οι επιχειρηματίες γι΄ αυτήν και διάφορα τέτοια.
ΛΑΘΟΣ. Λάθος μεγάλο κύριοι. Καμιά ομάδα στην Εύβοια δεν μπορεί να έχει τον κόσμο που μπορεί να έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το πως το έχουμε εξηγήσει και το έχουμε γράψει πολλές φορές.
Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μια διοίκηση, τα μέλη της οποίας θα γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και θα προστατεύουν την ομάδα, στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.
Η διοίκηση θα πρέπει να έχει ένα ανεξάρτητο τμήμα....
δημοσίων σχέσεων με στόχο να επαναφέρει στο γήπεδο τον κόσμο και να κάνει την ομάδα, οικονομικά αυτόνομη.
Πέρασαν χρόνια από τότε που ο κ. Γιώργος Μπούρικας έτρεχε την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα και την έδωσε στον κ. Βασίλη Ταρνανά.
Από τότε η ομάδα δεν μπόρεσε να έχει μια σταθερή διοίκηση και καμιά διοίκηση δεν έφερε κόσμο στο γήπεδο. Δοκιμάσθηκαν πολλά σχήματα, πολλοί τρόποι, αλλά το αποτέλεσμα πάντα ίδιο. Γιατί;
Γιατί απλά κάποιοι θέλουν την ομάδα στα χαμηλά, για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους και να έχουν τον τίτλο του μέλους της διοίκησης ή και του παρατρεχάμενου.
Τώρα φτάσαμε και πάλι σε αδιέξοδο.
Τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα απαξιωθεί ως ομάδα και κάποιοι που τον οδήγησαν εκεί θα βγούνε "λάδι".
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ κύριοι.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα ξεπουληθεί σε κανέναν για να την βγάλετε εσείς καθαροί και σε δύο τρεις μήνες να ψάχνουμε τους δήθεν επενδυτές..
Όποιος έρθει και δηλώσει επενδυτής θα καταθέσει με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης εγγυητική στο όνομα της ομάδας και θα την πάρει πίσω, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα κι εφόσον έχουν πληρωθεί τα πάντα. Αν δεν το κάνει κανείς δεν θα βγει καθαρός.
Και για να τελειώνουμε. Η σημερινή διοίκηση με δηλώσεις της είπε πως μπορεί να "συντηρήσει" την ομάδα. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. 
Αν δεν θέλουν να παραμείνουν στην διοίκηση, ας πληρώσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν κι ας πάνε στο καλό.
Η νέα διοίκηση που θ΄ αναλάβει, θα πρέπει μέσα σε 2 μήνες να μπορέσει να φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα και αυτός ο κόσμος να είναι η δύναμη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το πως θα πεισθεί ο κόσμος θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα.
Πάντως μέχρι σήμερα κάποιοι και είναι πολλοί έχουν τον μισθό τους από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν το αξίζουν, γιατί αν το άξιζαν από 10 φίλους και συγγενείς να έφερναν στο γήπεδο, κάτι θα γινόταν.
Ας τελειώνουμε λοιπόν με όλους αυτούς που απαξίωσαν την ομάδα κι ας την αφήσουμε να αναπνεύσει.