Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η εκδήλωση του ΛΗΛΑ Βασιλικού

Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΛΗΛΑ Βασιλικού, κάποια πράγματα απαιτούν σοβαρότητα και ενημέρωση.
Εμείς έχουμε την αφίσα της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομάδας και των ακαδημιών, στην οποία ουδεμία αναφορά γίνεται σε εισιτήριο εισόδου ή κάτι άλλο.
Αν στην πορεία κάτι άλλαξε θα έπρεπε να ενημερώσετε τον κόσμο.
κυκλοφορεί στο Βασιλικό πως η είσοδος θα ....
κοστίζει 5 ή 10 ευρώ!!!
Θα πληρώνουν μικροί μεγάλοι;
Θα πληρώνουν δηλαδή ΟΛΟΙ;
Άποψή μας είναι πως αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα έπρεπε να το είχατε γράψει στην αφίσα, ώστε να μην έρθει κάποιος εκεί οικογενειακώς και να πρέπει να έχει μαζί του και χρήματα για να πληρώσει. Κάποιοι μπορεί να έχετε χρήματα και να μην σας νοιάζει. Κάποιοι άλλοι μπορεί να περάσετε δωρεάν εσείς και τα παιδιά σας, γιατί έχετε το μαχαίρι έχετε και το πεπόνι. 
Οι γονείς όμως των άλλων παιδιών ή οι φίλαθλοι οι οποίοι θα ήθελαν να πάρουν και τα παιδιά τους και να έρθουν οικογενειακώς, γιατί να εκτεθούν αν δεν έχουν μαζί τους ας πούμε 30 ευρώ;
Κύριοι αν τελικά είναι αλήθεια τα περί εισιτηρίου στην είσοδο, λυπούμαστε πραγματικά.
Η οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.
- Όσοι κάθε μήνα παίρνουν χρήματα από τον ΛΗΛΑ να υποχρεωθούν να πάρουν και κάποια κουπόνια ενίσχυσης της ομάδας  και να φέρουν 10 συγγενείς και φίλους τους στην εκδήλωση.
Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να πληρώνουν είσοδο οι γονείς των ακαδημιών οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα συνδρομή και μάλιστα όσο πληρώνουν οι γονείς και φίλοι ποδοσφαιριστών και άλλων οι οποίοι εισπράττουν από τον ΛΗΛΑ!!!
Απευθυνόμαστε στον πρόεδρο κ. Ελευθεριάδη και του ζητάμε να μην υπάρχει εισιτήριο στην είσοδο ούτε για τους γονείς των ακαδημιών, ούτε για τους φιλάθλους οι οποίοι πληρώνουν εισιτήριο στο γήπεδο. Αν θέλουν ας πάρουν χρήματα από αυτούς που έχουν εισόδημα από τον ΛΗΛΑ.
Εμείς ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας στείλατε και περιμένουμε την ξεκάθαρη θέση της διοίκησης.
Αν είναι αλήθεια πως θα έχουν εισιτήριο στην είσοδο, τότε δεν θα πάμε στην εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας και πιστεύουμε πως αυτό θα δώσει χαρά και σε κάποιους από αυτούς που κάτι παίρνουν από την ομάδα.