Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τι θέλουν τα ΚΟΣΚΙΝΑ;

Τα ΚΟΣΚΙΝΑ πρόσθεσαν περισσότερη εμπειρία, αφού πήραν και τον Θοδωρή Ευγενίου ο οποίος διαθέτει αρκετή εμπειρία και σίγουρα θα βοηθήσει.
Λένε κάποιοι πως η ομάδα ενισχύθηκε πολύ σε κάποιες γραμμές από το κέντρο και προς την άμυνα, αλλά όχι όσα θα έπρεπε επιθετικά.
Δεν ξέρουμε και δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά δεν θα μας φανεί παράξενο, αν ο Κύπριος τον οποίο κάποιοι χαρακτηρίζουν "ποδοσφαιρικά τρελό", μετατρέψει κάποιον αμυντικό....
σε σέντερ φορ!!!
"Τρελός" είναι ότι θέλει κάνει!!!
Πάντως ο κ. Σάκης Νικολάου δήλωσε πως τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα παραμείνουν στην κατηγορία, όσο πόλεμο κι όση λάσπη αν ρίχνουν κάποιοι.
Πληροφορίες λένε πως η ομάδα πιθανότατα να αποκτήσει "επαγγελματία" Γενικό Αρχηγό και μάλιστα πολύ γνωστό στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ο οποίος πιθανότατα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Επειδή έχουμε κατηγορηθεί κι εμείς για τις σχέσεις μας με την ομάδα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ, λέμε στους ρουφιανάκους, πως οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα και μπορούν να κάνουν άνετα την δουλειά τους. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να παριστάνουμε τους προστάτες κανενός.
Εμείς δεν πάμε στο γήπεδο για να γινόμαστε ρουφιάνοι. 
Στο κάτω κάτω δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις με κανέναν, γιατί να κάνουμε με τα ΚΟΣΚΙΝΑ, για τα οποία οι πολλοί λένε πως δεν έχουν και λεφτά και έχουν τους πάντες απλήρωτους;
Εμείς δεν θα κάνουμε προπαγάνδα για να στρέψουμε ομάδες, διαιτητές, προπονητές και παράγοντες, εναντίον των ΚΟΣΚΙΝΩΝ. Θα γράφουμε την άποψή μας πάντα και αν δούμε πως οι γνωστοί άγνωστοι πείσουν διαιτητές να κάνουν παιχνιδάκι εναντίον αυτής της ομάδας θα γράψουμε και ονοματάκια.
Αυτό πάντως δεν θα χρειασθεί γιατί η ΕΠΣΕ ξέρει καλά τι συμβαίνει, όπως ξέρει και πως τα ΚΟΣΚΙΝΑ, δεν είναι απέναντι στην ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, αλλά φανατικά δίπλα τους. Αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι σύντομα.