Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ξεφόρτωμα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, παράγοντας του ποδοσφαίρου και μάλιστα αρκετά σοβαρός και γνώστης, είπε κάτι, το οποίο μπορεί να μ΄ ενόχλησε, αν και θα έπρεπε να με ικανοποιήσει.
Ρωτήθηκε, για το που το πάει "η διοίκηση" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με όλα αυτά που κάνει και είπε:
"Δεν υπάρχει διοίκηση. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν για να δικαιώσουν τον Γκάρα και καθημερινά τον κάνουν μάγκα"!!!!
Να κλάψουμε ή να γελάσουμε τώρα;
Τέλος πάντων.
Ο πρωινός πρόεδρος ανάβει το πούρο του....
και αρχίζει τις βόλτες με το αμάξι του, όπως λέει και το άσμα, ενώ ο νυχτερινός πρόεδρος σε συνεργασία με δικηγόρους οι οποίοι βρήκαν τρόπο για να κάνουν παιχνιδάκια, οδηγούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην καταστροφή. 
Μπαχαλάκηδες είναι πλέον στο τιμόνι και πιστεύουν πως θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν χωρίς συνέπειες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τι περιμένουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου;
Τίποτα το σοβαρό.
Έχουν βρει κάποιους επενδυτές "λαγούς" και θα πάνε στην Γενική Συνέλευση, ώστε να τους δώσουν την ομάδα, για να την ξεφορτωθούν αυτοί και στην συνέχεια, οι "λαγοί" επενδυτές θα φύγουν μια νύχτα, αφού πούνε πως δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος και οι επιχειρηματίες και άντε γεια.
Πριν πάνε στην Γενική Συνέλευση "οι διοικούντες" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα καταλάβουν πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα ή όσο εύκολα νομίζουν. 
Ο όποιος ξένος επενδυτής έρθει, θα πρέπει να καταθέσει στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα χρήματα που πρέπει, για να βγει η χρονιά και φυσικά η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δεν θα απαλλάξει κανένα μέλος της διοίκησης. Το γιατί θα το καταλάβουν όλοι, όταν έρθει η ώρα.
Η σημερινή διοίκηση θα πρέπει με στοιχεία να αποδείξει πως δεν πήρε χρήματα, από παράγοντες άλλων ομάδων.
Αυτό για να αποδειχθεί θα πρέπει να αποδείξουν από που ήρθαν τα χρήματα που χρησιμοποίησε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να μην χρωστάει σε κανέναν όπως λένε.
Αν "πούλησαν" την άνοδο για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, θα δώσουν λόγο.
Τα δεν μας νοιάζει που βρήκαν τα χρήματα, δεν ισχύει. Αν "πούλησαν" την ομάδα νοιάζει τους πάντες.
Καμία νόμιμη Γενική Συνέλευση δεν θα μπορέσει να εγκρίνει το οτιδήποτε.
Αργότερα θα γράψουμε την άποψή μας και θα εξηγήσουμε γιατί αυτή η διοίκηση ήθελε την Γενική Συνέλευση κοντά στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και όχι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!!