Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα

Πέρασαν περίπου 6 μήνες, από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Γιώργος Τσαγκάρης.
Χθες έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ομάδας που είχε να κάνει με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και το οποίο ο κ. Τσαγκάρης, οι συνεργάτες του στην διοίκηση και ο προπονητής είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά και για το οποίο μιλούσαν με βεβαιότητα.
Ζητούσαν από όλους υπομονή και εμπιστοσύνη.
Οδήγησαν την ομάδα σε μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα και απαξίωση, αφού δεν τους βγήκε τίποτα και έβαλαν απέναντι άλλες ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.
Με οδηγό τον υφυπουργό κύριο Μαυραγάνη και συναδέλφους του .....
δικηγόρους και προτροπές του κουμπάρου του κυρίου Αναγνωστάκη και γνωριμίες του κυρίου Κακαβά, στήθηκε ένα απίστευτο σκηνικό, στο οποίο όπως όλα δείχνουν είχε συμμετοχή και μεγαλομέτοχος της Δράμας!!!
Το παραμύθι τελείωσε και τώρα θα ζήσουμε μια νέα περίοδο για την ομάδα.
Χθες είχαμε την απόρριψη μιας ακόμη προσφυγής η οποία όμως δεν είχε καμία απολύτως τύχη, αφού είχε την υπογραφή του πρώην προέδρου κυρίου Τσαγκάρη και όχι του προέδρου κυρίου Αναγνωστάκη!!!!!
Μιλάμε για μια προσφυγή η οποία ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία, αφού η διοίκηση με επίσημα δελτία τύπου έλεγε πως δεν μπορεί οικονομικά και έψαχνε απεγνωσμένα επενδυτή μέχρι 15 Οκτωβρίου, διαφορετικά θα έβαζε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στη συντήρηση!!!!
Τώρα ΟΛΟΙ περιμένουν να μιλήσει ο κ. Τσαγκάρης, για όλους και για όλα, σε συνέντευξη τύπου, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος φοράει παντελόνια και δεν έχει να κρύψει τίποτα.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι μπορεί να παραβρεθούν σε μια τέτοια συνέντευξη τύπου, την στιγμή που ξέρουν πως πάλι με μισόλογα θα μιλήσει ο κ. Τσαγκάρης.
Άποψή μας είναι πως οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μαζί με τον κ. Μαυραγάνη, τον κουμπάρο και λοιπούς συγγενείς να πούνε το "Γιώργο χάσαμε".
Τα χειρότερα για τον κ. Τσαγκάρη και τους υπόλοιπους έρχονται κι εμείς απλά λυπούμαστε.
Κύριε Τσαγκάρη, τα ξέρατε ΟΛΑ, αφού σας τα είχαμε πει ΟΛΑ.
Δεν το παραδεχτείτε ποτέ δημόσια, αλλά πλέον το κατάλαβαν και οι πέτρες.