Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, όπως δεν αλλάζουν και οι άνθρωποι.
Τελικά ότι κι αν γράψουμε, θα βρούνε κάποιοι τον τρόπο και θα πούνε πως τα γράφουμε κατόπιν εντολής άλλου. Σήμερα είναι ο κ. Χνάρης, χθες ήταν κάποιος άλλος, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.
Κύριε Χνάρη, τι σημασία έχει το γιατί γράψαμε ότι γράψαμε; Σημασία έχει αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Έφτιαξε η ΑΕΚ Χαλκίδας δύο ομάδες; Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΛΗΛΑ; Απαντήστε σ΄ αυτό και αφήστε τα όσα έχετε με τον κ. Ελευθεριάδη. Δεν είχατε συγκινηθεί όταν "έθαβε" εμένα.
Κύριε Χνάρη, λυπάμαι πολύ για τα όσα γράψατε. Θα ....
δημοσιεύσω σε λίγο την απάντησή σας, αλλά αργότερα και την δική μου απάντηση.
Κύριε Χνάρη, εγώ κωλοτούμπες δεν κάνω και δεν γράφω κατ΄ εντολή Ελευθεριάδη και κατ΄ εντολή κανενός. Την άποψή μου γράφω και δεν δίνω και λογαριασμό.
Ο ΛΗΛΑΣ κύριε Χνάρη δεν είναι κανενός, ούτε περιμένει τα πάντα από έναν.
Θα το διαπιστώσετε σύντομα αυτό.
Τα λάθη του κ. Ελευθεριάδη τα γράψαμε πολλές φορές και δεν τα κρύψαμε.
Άλλοι ακολουθούν τυφλά κάποιους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δημόσιες σχέσεις ούτε κάναμε. ούτε θα κάνουμε.
Κάποιοι έχουν μπερδέψει πολλά πράγματα. Εμείς δεν λειτουργούμε οπαδικά και φυσικά όταν με κάτι δεν συμφωνούμε, το γράφουμε.
Μας βρίζουν κάποιοι γιατί δεν στηρίζουμε την προσπάθεια Ελευθεριάδη στον ΛΗΛΑ, μας τα χώνει κι ο κύριος Χνάρης, γιατί λέει πως μας λέει ο κ. Ελευθεριάδης τι θα γράφουμε!!!
Τι από τα δύο συμβαίνει τελικά;
Κύριε Αλέξανδρε, καλό θα ήταν να το πάρετε πίσω αυτό, γιατί σας εκθέτει. Αν ο κ. Ελευθεριάδης ζητήσει τις υπηρεσίες μας, θα τις έχει αφού τις πληρώσει. Δεν θα το κάνει ποτέ, γιατί ξέρει πως εμείς δεν είμαστε του "πετάει ο γάιδαρος, πετάει". Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι και πρόθυμοι.
Καλημέρα