Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΡΔΙΤΣΑ - 22-6-2018 ΧΑΛΚΙΔΑ!!!!

ΠΗΓΗ:http://www.thessaliatv.gr/news/44292/telos-epoxhs-sthn-anagennhsh-sta-xeria-toy-germanoy-miler/
Τέλος εποχής στην Αναγέννηση, στα χέρια του Γερμανού Μίλερ!!!
Μετά απο έξι καταπληκτικά χρόνια ο Μπούρμπος δίνει την σκυτάλη της ΠΑΕ

 22.06.2017 | 22:26

 Στα χέρια του Γερμανού επιχειρηματία Κλάους Ντίτερ Μίλερ περνάει η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης!
Μετά απο έξι καταπληκτικά χρόνια με Καρδιτσιώτικο σχήμα που ξεκίνησε απο το μηδέν το 2011 ο Βασίλης Μπούρμπος που υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου παραδίδει τα ηνία στον Γερμανό Μίλερ!
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και μέχρι το Δεκέμβριο θα ....
μεταβιβαστεί και ο έλεγχος των μετοχών.
Ο Καρδιτσιώτης απερχόμενος πρόεδρος ελλείψει και ενδιαφέροντος απο την Καρδίτσα για να συνεχίσει η ομάδα στο ίδιο μοντέλο, αλλά και απο την πίεση που ασκήθηκε απο συγκεκριμένους κύκλους, παραδίδει την ομάδα και τον έλεγχο της διοίκησης.
Με όρο όμως ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα σ- ο,τι αφορά τις υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και Εφορία που δεν είναι και πολλές αλλά και απόλυτα ρυθμισμένες.
 Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπούρμπος έκανε την εξής δήλωση:
“Σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταβίβαση της διοίκησης της ΠΑΕ στον κ. Μίλερ. Σταδιακά θα γίνει και η παραχώρηση των μετοχών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου εφόσον τηρηθούν οι όροι και η συμφωνία που έχουμε προσυπογράψει.
Ευχομαι στον κ. Μίλερ καλή δύναμη για την προσπάθεια που θα κάνει και προτρέπω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή.
Πάνω απ’ όλους μας είναι η Αναγέννηση”

ΜΕ ΤΙΜΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

apopsignomi σχόλιο: 
Επέτειο είχε χθες ο κ. Μίλερ. Χθες συμπλήρωσε 1 χρόνο από τότε που ανέλαβε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!! Τυχαίο που την ίδια ακριβώς ημερομηνία λένε πως ανέλαβε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;