Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι έτοιμος πλέον για ν΄ ανέβει τα σκαλοπάτια και να φτάσει στην Σούπερ Λίγκα.
Όπως έχουμε ξαναγράψει όλα είναι έτοιμα, αφού βρέθηκαν νέα πρόσωπα και νέες πρακτικές και βοήθειες από το εξωτερικό, οπότε η πορεία προς τον θρίαμβο είναι δεδομένη. Κάτι κοκοράκια τα οποία θα μιλούσαν και θα έλεγαν πολλά στην Γενική Συνέλευση, μεταμορφώθηκαν σε κοτούλες και ούτε απ΄ έξω δεν πέρασαν.
Τώρα δεν έχουν κανέναν λόγο να μιλούν για παντελόνια και άλλα σχετικά. Η νέα διοίκηση εμάς δεν μας απασχολεί και ούτε ξέρουμε ποια είναι. Εμείς θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει γι΄ αυτούς που πρέπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Θα γελάσει κάθε....
πικραμένος.  Όσο γι΄ αυτούς που περιμένουν να μαζέψουν το χρήμα της Χαλκίδας, καλά θα κάνουν να κρατήσουν μικρό καλάθι.
Φίλες και φίλοι χαλαρά το Σαββατοκύριακο και θα γράψουμε αργότερα κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Την Δευτέρα θα έχουμε όλα τα νέα και πιστέψτε μας, εμείς δεν μασάμε από μαγκιές, ούτε από απειλές.
Εμείς έχουμε ακούσει τα πάντα και δεν θα ιδρώσει το αυτάκι μας.
Άλλοι θα τσαλακωθούν, αν συνεχίσουν έτσι όπως άρχισαν.
Στο εξής δεν θέλουμε παρεξηγήσεις από κανέναν. όποιος ενοχληθεί από αυτά που θα γράψουμε, ας πάει στην δικαιοσύνη.
Να θυμίσουμε όμως πως οι διαδικασίες δεν τηρήθηκαν και η Γενική Συνέλευση δεν έδωσε νόμιμο αποτέλεσμα, οπότε αν κάποιος πάει την Δευτέρα στο Πρωτοδικείο, θα έχουμε παρατράγουδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτά που ακούσθηκαν στην Γενική Συνέλευση από τους ξένους επενδυτές, είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που ακούσθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν στον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ, στον ΦΩΣΤΗΡΑ, στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και σε άλλες ομάδες, από τα ίδια πρόσωπα, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ας μην  κρυβόμαστε λοιπόν. Αυτά που δεν ξεκαθάρισαν οι διοικούντες μέχρι χθες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ,  ήταν τα οικονομικά πάρε δώσε που είχαν από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και τώρα, αλλά αυτά θα ξεκαθαριστούν πολύ σύντομα, αφού όλα έχουν δρομολογηθεί.
Ευχόμαστε στον κύριο Μπλέτσα και στους επενδυτές που ο ίδιος έφερε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καλή δύναμη και μακάρι να πετύχουν τους στόχους και να ανεβάσουν την ομάδα στην Β΄ Εθνική, ώστε έτσι να σβήσουν από την μνήμη μας οι αποτυχίες του κυρίου Μίλερ και του κυρίου Σβαρνόπουλου στις ομάδες που προαναφέραμε.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα, απέναντι πάντα από τους ανθρώπους που συνεχίζουν και πάλι στην διοίκηση, ενώ "άδειασαν" την ομάδα και χρησιμοποίησαν σκοτεινούς διαδρόμους. Αυτό δεν αλλάζει.
Ευχόμαστε ο κ. Μπλέτσας και οι άλλοι, να μην πούνε στο τέλος πως δεν έφταιγαν οι ίδιοι, αλλά οι άλλοι.