Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να είσθε καλά.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα είναι έτοιμα και όλοι εμφανίζονται ενωτικοί, αρκεί "να κάνουν κουμάντο αυτοί"!!!! Έχουμε πλάκα τελικά, αλλά θα γράψουμε πολλά μετά την Γενική Συνέλευση και την εκλογή διοίκησης. Εμείς δεν λειτουργούμε ως μέλη και γι΄ αυτό δεν έχουμε καμία δουλειά στην Γ.Σ. της ομάδας. Αυτοί που θα επαναλάβουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος, αδικούν πρώτα τον εαυτό τους και φυσικά την ομάδα. Κύριοι ξέρετε τι έπαιξε τα τελευταία χρόνια σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό δεν θα ξεχαστεί, γιατί αυτοί που δημιούργησαν τα θέματα, δεν έχουν θάρρος να παραδεχτούν τα λάθη τους και να εξηγήσουν γιατί "πούλησαν" την ομάδα. Ας κάνουν ότι .....
θέλουν, αλλά εμείς θα τα πούμε μετά και μέχρι να πάει ο καθένας στην θέση του.
- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας έχουν σύμφωνα με πληροφορίες Γενική Συνέλευση, αν και δεν πήραμε κάποιο δελτίο τύπου και δεν είδαμε κάπου κάποια ανακοίνωση!!! Φαίνεται πως στην Ερέτρια λειτουργούν σε πολύ οικογενειακό κύκλο και καλά κάνουν. Πιστεύαμε απλά πως κάποια πράγματα θα άλλαζαν, αλλά φαίνεται πως κάναμε λάθος.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού υπάρχει αυτό που λέμε, "υπάρχουν και χειρότερα". Ο καθένας έχει φροντίσει να κάνει το δικό του μαγαζάκι και έτσι πιστεύει πως βοηθάει τον ΛΗΛΑ. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως στο τέλος, δεν θα έχουμε λαγούς και ποντικάκια.
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έπιασαν δουλειά οι διοικούντες και άρχισαν τις επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και να κάνουν μαζί το ταξίδι για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκεί στα Ψαχνά τον δρόμο τον γνωρίζουν και σίγουρα ξέρουν και το γκάζι και το φρένο.
- Ο Πάνος Καμένος επιμένει να δηλώνει πατριώτης και γιατί όχι διεθνής κωλοτούμπας. Αλήθεια δεν πρέπει κάποιος να του πει πως το δικό του πολιτικό δρομολόγιο τελείωσε; Έφτασε σε σημείο να βάζει οργανώσεις του να δηλώνουν πως τον στηρίζουν!!!! Πάνο δεν πας μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε στην Μακεδονία, για να διαπιστώσεις τι παθαίνουν αυτοί που στήνονται στα τέσσερα;