Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό 3ήμερο να έχετε.
- Αν το θέλετε απολαυστικό, μπορείτε να πάτε στο Λύκειο Βασιλικού, όπου για το 3ήμερο η Σχολή Χορού της κυρίας Δήμητρας Αγραφιώτη θα φροντίσει να φύγετε όλοι ευχαριστημένοι.
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή "χορεύουμε" όλοι σε ρυθμούς της Σχολής DANCE  STAGE- ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ.
- Σήμερα και η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και για μια ακόμη φορά, θα δώσουν όρκους τιμής και αφοσίωσης για το καλό τους. Πάντως Γενική Συνέλευση βράδυ ....
Παρασκευής θυμίζει έξοδο για Σφακιανάκη!!!! Μάθαμε πως θ΄ ακουσθεί και το σύνθημα "Νίκο θεέ κάνε μας ΠΑΕ!!
- Το apopsignomi έκλεισε τους 3 πρώτους ποδοσφαιριστές και προχωράμε. Πιστεύουμε πως μέχρι 10 Ιουλίου θα έχουμε συμπληρώσει "την ομάδα μας" και θα την ανακοινώσουμε. Το apopsignomi θα είναι στα γήπεδα με τους καλύτερους!!!
- Σ΄ αυτό το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της περιόδου 2018-2019 θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αγώνες ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ - ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ. Το γιατί θα το καταλάβετε κάποια στιγμή.
- Ο πρόεδρος του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κ. Κατσινόπουλος ήταν πάντα κύριος στις συναλλαγές του και είχε λόγο. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τι συνέβη και γιατί πάει να τσαλακωθεί η εικόνα του.
- Στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχουν τους δικούς τους τρόπους και αφού τα πάνε μια χαρά, δεν έχουν κανέναν λόγο, ν΄ αλλάξουν κάτι και καλά κάνουν. Λέτε να ξαναβρεθούν σε δυσκολίες;