Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Όλα δείχνουν πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ συγγενών και φίλων και όλα είναι έτοιμα για να συνεχίσουν κάποια από τα καλά παιδιά της σημερινής διοίκησης, με κάποιες ακόμη προσθήκες προσώπων εκτός Εύβοιας.
Φαίνεται πως ο κ. Κακαβάς έχει έτοιμη την δική του πρόταση, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και η πρόταση του κυρίου Τόλια, η οποία όμως δεν είναι "στα μέτρα και τα γούστα" των καλών παιδιών, οπότε μάλλον θα παραμείνει πρόταση.
Στο παιχνίδι των Γενικών Συνελεύσεων, υπάρχουν πάντα κανόνες, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα τηρηθούν, αφού αυτοί οι κανόνες δεν εξυπηρετούν τον στόχο που θέλουν οι διοικούντες.
Όλα δείχνουν πως αυτό που ενδιαφέρει την σημερινή διοίκηση, είναι να ....περάσει τον απολογισμό χωρίς τριγμούς και φυσικά να μην συζητηθούν καν τα όσα έχουν συμβεί και τραυμάτισαν την ομάδα και απογοήτευσαν τους φίλους της.
Φυσικά αυτό θα σημάνει πολλά για το αύριο της ομάδας, αφού θα παίζει σε άδειο γήπεδο και δεν θα έχει γενικώς στήριξη από την πόλη της Χαλκίδας. Λυπούμαστε που θα το γράψουμε, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν θα έχει καμία τύχη ότι κι αν γίνει σ΄ αυτή την Γενική συνέλευση, αφού έτσι δεν μπορεί ν΄ αλλάξει το αρνητικό κλίμα και να εξαφανισθούν τα όσα συνέβησαν τα δύο τελευταία χρόνια.
Με συμβιβασμούς και συμφωνίες συγκάλυψης, καμία διοίκηση δεν μπορεί να σταθεί σε καμία ομάδα.
Επειδή στην όλη διαδικασία μπλέκονται και άνθρωποι στους οποίους έχουμε μια εκτίμηση, θέλουμε να πιστεύουμε πως έστω και την τελευταία στιγμή, δεν θα γίνουν αυτοί οι οποίοι για κάποιους λόγους θα θελήσουν να συνεργασθούν με αυτούς τους οποίους είχαν κάπως χαρακτηρίσει και έκριναν την θητεία τους.
Εμείς δεν αλλάζουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την δική μας αλήθεια, την οποία όμως έχουν αποδεχθεί σχεδόν όλοι.