Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και πάντα ψύχραιμα.
- Την Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την ΕΠΙΣΚΟΠΗ σ΄ έναν αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος . Δύσκολος αγώνας και ίσως η ΕΠΙΣΚΟΠΗ να έχει χαρακτηρισθεί φαβορί, αλλά αν οι νεαροί του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το πιστέψουν μπορούν να κάνουν την έκπληξη και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να προκριθεί κι αυτοί να γίνουν ποδοσφαιρικά μάγκες.
- Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ δουλεύει αρκετά ως ομάδα κι αν αυτό ....
συνεχιστεί και το ακολουθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τότε θα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα και από αυτές που θα κοιτάζουν ψηλά. Ο προπονητής κ. Ντόβολης είναι γνωστό πως στηρίζει τα πάντα στην προπόνηση και έχει ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ μπορεί να μην έκανε δυνατές μεταγραφές, αλλά έχει ένα δέσιμο ως ομάδα το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Θα δούμε αύριο και τον όμιλο και θα έχουμε να γράψουμε περισσότερα.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης φαίνεται πως χαμήλωσε τους τόνους στο θέμα της Δημοτικής Αγοράς αφού όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση θα κάνει κάτι ώστε ο κ. Παγώνης να έχει να πει κάτι προεκλογικά, αλλά την ίδια στιγμή να έχουν να λένε κάτι και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την Κυριακή πάει ΑΥΛΩΝΑΡΙ και την Τετάρτη θα υποδεχθεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ στα Ψαχνά. Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά θα δούμε και πόσοι θα βρεθούν στο γήπεδο των Ψαχνών.