Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, Καλή Κυριακή.
- Εκεί στα Ψαχνά κρεμάστε και κανένα σκόρδο στο γήπεδο και στα γραφεία σας, γιατί μετά τον ερχομό του Ρεπετσά και του Μπακομήτρου, έρχονται πολλοί στα Ψαχνά και θα σας πιάσει το κακό το μάτι!!!
- ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ   1 - 0. Φιλικό μεν, αλλά η ήττα είναι ήττα κύριοι. Είναι στάδιο προετοιμασίας, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Μου είπε φίλος....
πως τέτοια εποχή οι "μεγάλες" ομάδες χάνουν. Λυπάμαι φίλε αλλά δεν συμφωνώ. 
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ του Βασίλη Τσιμιχόδημου κέρδισε με 2 - 0 τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ του Ζέρβα. 
Φαίνεται πως "οι μεγάλες" ομάδες χάνουν στα φιλικά για να κερδίζουν στα επίσημα. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ πέτυχε και 3ο γκολ αλλά ακυρώθηκε.
- Η ΔΡΟΣΙΑ κέρδισε 1 - 0 τον ΕΡΜΗΛΙΟ με γκολ του Σεϊνταράσι, ο οποίος έφυγε από τον ΛΗΛΑ και πλέον θα βοηθήσει την ΔΡΟΣΙΑ η οποία επανήλθε στην Α΄ Κατηγορία.
- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ του Βαγγέλη Ντόβολη. Καλό τεστ για τις δύο ομάδες, αφού το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έχει ενισχυθεί σημαντικά.
- Στο ΛΗΛΑ πάνε με στόχο την 4άδα και σίγουρα στηρίζουν πολλά στον τερματοφύλακα Λουκά Μαντά. Να δούμε αν θα καταφέρουν να αποκτήσουν κι έναν καλό κεντρικό αμυντικό, τον οποίο διεκδικούν, αλλά το βλέπουμε δύσκολο, εκτός κι αν κάποιος από αυτούς που αγαπούν τον ΛΗΛΑ πολύ, βάλει το χέρι και στην δική του τσέπη και πληρώσει την μεταγραφή.