Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό 3ήμερο και μην ξεχνάτε πως είναι το τελευταίο του Αυγούστου. Μην έχετε τις κακές σας όμως, αφού αν σας άρεσε ο Αύγουστος, θα ξανάρθει έστω και μετά από 11 μήνες.
- ΕΡΕΤΡΙΑ και ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζουν την προετοιμασία τους και σήμερα θα μάθουν και τους αντιπάλους τους, αφού η ΕΠΟ σήμερα θα προχωρήσει και στην κατάρτιση  των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Αυτή την Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ΄ αντιμετωπίσει την ΕΠΙΣΚΟΠΗ για...
το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ την επόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θ΄ αντιμετωπίσει τον ΕΡΜΗΛΙΟ για το Κύπελλο Εύβοιας.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κερδίζει επικοινωνιακά με δυνατές μεταγραφές, με παρουσιάσεις, με φιλικά και εν αναμονή της εκδήλωσης με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Τώρα δεν απομένει να ανακοινωθεί και η μεταγραφή τερματοφύλακα. Πληροφορίες λένε πως υπάρχει περίπτωση ο τερματοφύλακας αυτός θα παρουσιασθεί την Παρασκευή στις 31 Αυγούστου, αφού θα είναι 'πρώτο τραπέζι πίστα"!!!!
- Ο κ. Αποστόλου πήγε στο Κοντοδεσπότι και υποσχέθηκε τα πάντα και μάλιστα το επιβεβαίωσε με δελτίο τύπου και η κυρία Ζωή Λιβανίου!!! Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως Αποστόλου, Λιβανίου και οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις χάσουν την θέση τους στην Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση, θα ανεβάσουν θεατρική παράσταση με θέμα "Τι δεν κάναμε για σας, αλλά για μας τα κάναμε όλα"!!!