Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Οι μεταγραφές του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ είναι από το πάνω ράφι και είναι ουσίας. Απορούν κάποιοι  και δεν έχουν άδικο, αφού ίσως κανείς δεν περίμενε να πάνε στα Ψαχνά, ποδοσφαιριστές σαν τον Ρεπετσά και τον Μπακομήτρο αλλά και άλλους οι οποίοι εύκολα θα μπορούσαν να σταθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Κύριοι κάποτε μας είχατε παρεξηγήσει γιατί είχαμε γράψει πως οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ξέρουν και μπορούν και να πληρώνουν και...
λιγότερα.
Ας μη γελιόμαστε. Είναι παράγοντες μ΄ αρχ...α και όχι αρχ.....α παράγοντες.
Εμείς για να μην ξεχνιόμαστε δεν το γράφουμε αυτό σήμερα. Αυτό το γράφουμε από τότε που ανέλαβαν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο οποίος είχε πάρει τον δρόμο για το πρωτοδικείο και τον οδήγησαν στην Β΄ Εθνική. Ήταν η εποχή που όλη η Ελλάδα γνώρισε τα Ψαχνά.
Συνεχίσαμε να πιστεύουμε σ΄ αυτούς τους ανθρώπους και να τους στηρίζουμε, ακόμη κι όταν όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, "τους πυροβολούσαν". Δεν ξεχνάμε τίποτα και δεν μας πληγώνει τίποτα.
Για μας αυτοί οι άνθρωποι, είναι ήδη νικητές, αφού κατάφεραν σε λίγο χρονικό διάστημα να φτιάξουν αυτή την ομάδα και να συσπειρώσουν τα Ψαχνά.
Χθες είχα μια συζήτηση μ΄ έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι στο χώρο της ενημέρωσης και μου είπε κάποια πράγματα. Του απάντησα ευθέως. Δεν θα τηλεφωνήσω ποτέ στους κυρίους Στούπα, Γκαλούφα και Σίδερη για να βγάλω κάποια είδηση. Δεν θα το κάνω, γιατί είδηση ήταν το ότι ανέλαβαν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Αυτοί που σήμερα θέλουν αποκλειστικότητες, είναι αυτοί που έγραφαν και έλεγαν πολλά για τον Στούπα και τους άλλους κυρίους. Μας αρέσει λοιπόν να τηλεφωνούν σ΄ αυτούς που έθαβαν. Εμείς όπως διαπιστώσατε γράφουμε τις ανακοινώσεις του ΗΡΑΚΛΗ και όχι σύμφωνα με πληροφορίες. Θα γράφουμε τελευταίοι τις μεταγραφές και το έχουμε δηλώσει. 
Κάποια στιγμή πάντως, θα πρέπει όλοι να βρούμε το θάρρος να ζητήσουμε και μια συγνώμη.