Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η άποψή μας για το ΔΣ της ΕΠΣΕ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα γράψουμε για μια ακόμη φορά την άποψή μας για το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Πιστεύουμε σ΄ αυτούς τους ανθρώπους. Πιστεύουμε στις γνώσεις τους, στην εμπειρία τους και στην αγάπη που έχουν για το ποδόσφαιρο.
Σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι. Σίγουρα δεν έχουν τα ίδια προσόντα. Σίγουρα δεν είναι κλώνοι κανενός, ούτε τσιράκια κάποιων. Άνθρωποι είναι και έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες τους και κάνουν τα λάθη τους. Αυτό που ενοχλεί είναι το ότι κανείς δεν μπόρεσε να διασπάσει ....
αυτή την παρέα που αποτελεί το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Έχουν τον τρόπο τους οι άνθρωποι. Ξέρουν να βάζουν στην άκρη τα ζιζάνια.
Η επιχείρηση "τελειώστε" τον Παπακωνσταντίνου απέτυχε παταγωδώς, σε όλα τα επίπεδα.
Ολόκληρη κυβέρνηση προσπάθησε να τον τελειώσει με τους "εξυγιαντές" αλλά αυτός άντεξε.
Οι τοπικοί οπαδοί "των εξυγιαντών", προσπάθησαν να τον βάλουν στην απομόνωση και στο χρονοντούλαπο, αλλά έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο που άνοιξαν. Γιατί άραγε; Γιατί δεν μπόρεσαν να διασπάσουν αυτή την παρέα των 11. Ακόμη κι ο κ. Γιώργος Ψαθάς ο οποίος έχει φίλους του στην παρέα των τοπικών "εξυγιαντών", δεν παρασύρθηκε και δεν ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο κ. Γιώργος Πίσχινας, έχουν τεράστια γνώση και εμπειρία και ξέρουν τι κάνουν, πότε το κάνουν και με ποιον τρόπο το κάνουν
Τα άλλα παιδιά αυτής της παρέας, έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Πίσχινα και κανείς δεν θα τους πείσει, ώστε να προδώσουν αυτή την παρέα.
Διαφορετικές απόψεις μπορεί να έχουν, αλλά μέσα από την συζήτηση, βρίσκουν λύσεις.
Κάποιοι προσπαθούν να διασπάσουν αυτή την παρέα, για έναν και μοναδικό λόγο. Επειδή δεν μπορούν να την κερδίσουν στα ίσια. Θέλουν να την κομματιάσουν  και να πάρουν μαζί τους κάποια από τα κομμάτια της.
Όσοι μέχρι τώρα το επιχείρησαν, όχι απλά απέτυχαν, αλλά χάθηκαν και από τον χώρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.