Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Σιγά σιγά ν΄ αρχίσει η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, αφού έμειναν περίπου 20 μέρες μέχρι ν΄ ανοίξουν τα σχολεία, και περίπου 35 μέρες μέχρι ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Εύβοιας.

- Πάντως τα φιλικά άρχισαν και οι προπονητές βλέπουν τα κενά, διορθώνουν τα λάθη και γενικώς προσπαθούν.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε το ΠΡΟΚΟΠΙ με 6 - 0, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ την ΕΡΕΤΡΙΑ με 1 - 0, ...
ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ την ΑΡΤΑΚΗ με 2 - 0, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 3 - 0, ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ με 1 - 0 και η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ τον ΕΡΜΗ ΠΗΛΙΟΥ με 5 - 4.
Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη, αφού σ΄ αυτούς τους αγώνες δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Θορύβησε πάντως η ήττα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με 2 - 0 και κάποιοι δεν περίμεναν νίκη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με 3 - 0.

- Οι ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ θα πρέπει να βρούνε τρόπους και να ενισχυθούν με έμπειρους ποδοσφαιριστές γιατί το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ είναι δύσκολο. Αν δεν θέλουν λοιπόν να τρέχουν ας φροντίσουν από τώρα.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ τους φέρνει πίσω όλους. Έτσι λένε, αλλά δεν είναι έτσι. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η ομάδα και η ομάδα δεν μιλάει, η ομάδα δεν πείθει. Οι άνθρωποι που διοικούν μπαίνουν μπροστά και έρχονται στην ομάδα ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι. Αργότερα θα σχολιάσουμε το θέμα.