Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, στις φίλες και τους φίλους αναγνώστες.

- Ο Αλέξης πήρε τους δρόμους και μάλιστα τους δρόμους στα Ελληνικά Νησιά. Προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως αυτός είναι υπεράνω και κάνει προτάσεις για μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο στην Παπακώστα, τον Αντώναρο και τον Ραγκούση!!! Αριστερός να σου πετύχει!!!! Ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ άρχισε να κάνει τον σταυρό του και λέει πως ο Αλέξης δεν έχει....
τον Θεό του. Αλέξη, πάρε μαζί σου στην κατρακύλα, όσους περισσότερους μπορείς.
- Αύριο Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την ΕΠΙΣΚΟΠΗ στο στάδιο Χαλκίδας και μακάρι να την αποκλείσει. Μπορεί όλοι να έχουν πάρει μια ακόμη απογοήτευση, αλλά ας μην μείνει μόνη της η ομάδα. Στις 16:00 αρχίζει ο αγώνας και είναι καλό το στάδιο να έχει κόσμο. Η πικρία πικρία, αλλά η αποχή δεν βοηθάει σε τίποτα. 
- Μας είπανε πως κάνουμε λάθος στο θέμα του υποβιβασμού των ομάδων και ιδιαίτερα από τον  Κεντρικό Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Δεν το νομίζουμε, αλλά την Δευτέρα θα το μάθουμε με διευκρίνηση από την ΕΠΣΕ. Υπομονή και θα δούμε.
- Ποια θα είναι η επόμενη ανακοίνωση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Εμείς πάντως πιστεύουμε πως δεν θ΄ αργήσει να βγει και θα είναι για κάτι δυνατό. Πάντως σήμερα υπάρχει φιλικό με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο Ενωσιακό.
- Τι έπαθε η κυρία πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας στο Μπούρτζι; Ποιος είναι αυτός που την ενοχλεί; Μέχρι κι ο κ. Βέττας μπήκε στην μέση "να καθαρίσει"!!! Μήπως αυτή η παρέμβαση της Λαμψάκου στα εσωτερικά του Μπουρτζίου δημιουργήσει θέμα;;; Μήπως οι Λαμψακιώτες έχουν άλλες βλέψεις;;;
-