Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κύριοι, καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα.
Αυτοί που τα τελευταία χρόνια, ανέλαβαν τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πραγματικά ασέλγησαν πάνω στην ομάδα.
Ο κ. Κακαβάς δεν είναι χθεσινός και πρέπει να ξέρουμε ΟΛΟΙ πως ήταν αυτός ο οποίος "διόριζε" προέδρους και τους άλλαζε όταν πλέον δεν του έκαναν.
Ο κ. Κακαβάς λένε πως υπέγραψε χαρτί για τα χρήματα που θα φέρει στην ομάδα. Ο ίδιος λέει στον κόσμο, πως δεν συμμετέχει σε τίποτα και πως όλα τα έχει αναλάβει ο Γερμανός!!!!
Θα δείτε που στο τέλος θ΄ αποδειχθεί πως ο μόνος που έλεγε αλήθειες στην Γενική Συνέλευση ήταν ο κ. Γιώργος Τόλιας και γι΄ αυτό προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μην.... τον αφήσουν να μιλήσει. 
Αλήθεια δεν έχει ευθύνες ο κ. Καραμάνος; Δεν έχουν ευθύνες όλοι αυτοί που έκαναν όσα έκαναν σε βάρος της ομάδας; Που είναι τώρα;
Γιατί παίζουν κρυφτούλι;
Η ομάδα είναι χωρίς ποδοσφαιριστές και δεν μιλάει κανείς;
Θα την πληρώσει ο κ. Μπλέτσας ο οποίος είπε πως κάτι θα κάνει, αρκεί οι κύριοι να είναι συνεπέστατοι στα οικονομικά;
Κύριε Μπλέτσα τελειώνει ο χρόνος.
Ότι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα. Βγες και πες την αλήθεια και να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες, αφού εμπιστεύτηκες ανθρώπους που δεν έπρεπε.
Τέλος πάντων. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και μπορεί να επιβιώσει με άνεση.
Η ομάδα πάσχει στο οργανωτικό και φυσικά έχει θέμα, αφού έχει απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου.
Κύριε Μπλέτσα, συνέντευξη τύπου ΤΩΡΑ και πείτε όλη την αλήθεια. ΟΛΗ ΟΜΩΣ.
Μόνο έτσι θα έχετε την στήριξη του κόσμου και περισσότερα χρήματα από αυτά που θα έφερναν άλλοι. Περισσότερα, γιατί θα τα δώσουν οι φίλοι της ομάδας και όχι να έρχονται από υπόγειες διαδρομές και να μην φτάνουν ποτέ ΟΛΑ στο ταμείο.