Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, χρόνια σας πολλά και με υγεία να υποδεχθείτε το 2019.
- Το 2018 θα φύγει, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μαζί του τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Είναι πάντως γεγονός πως αυτό το καλό θα το φέρει το 2019, στην αρχή, στην μέση ή λίγο αργότερα. Πάντως κάποιοι που βολεύτηκαν σε θεσούλες αυτά τα χρόνια, θέλουν να μας πείσουν πως αξίζει τον κόπο να τους δώσουμε μια ευκαιρία για να περάσουν μια....
ακόμη 5ετία σε κάποια θέση!!! Για ηλίθιους μας έχουν και θέλουν να μας βάλουν να φάμε σανό;

- Το 2018 βρίσκει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε μια στιγμή ΚΑΘΑΡΣΗΣ, αφού όλα δείχνουν πως η ομάδα γυρίζει οριστικά σελίδα και αφήνει πίσω της τους δήθεν και τους καμπόσους και θα πορευθεί στο μέλλον απλά ποδοσφαιρικά και όχι "θαθατζίδικα". Από τις πρώτες μέρες του 2019 και μέχρι τον Αύγουστο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να βάλει τις βάσεις για μια νέα, αυτόνομη πορεία, χωρίς να έχει την ανάγκη παραμυθάδων, δήθεν παραγόντων και δεν ξέρουμε τι άλλο. Πολλοί δεν το θέλουν αυτό, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα τολμήσουν για πολλοστή φορά, να θελήσουν να κάνουν κουμάντο και να ταλαιπωρήσουν  την ομάδα. 

- Το Σάββατο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δίνει ραντεβού στην αετοφωλιά, δηλαδή στην ταβέρνα ΑΗΤΟΣ στην Μακρυκάπα, για να γλεντήσουν όλοι μαζί, με ζωντανή μουσική και την Κυριακή πάλι όλοι μαζί να βρεθούν στο γήπεδο Γυμνού για τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Πιστεύουμε πως και "στα δύο γήπεδα, ΑΗΤΟΥ & ΓΥΜΝΟΥ" θα πάει πολύς κόσμος.

- Κύριε Βούλγαρη, αγαπητέ Βασίλη, επειδή ξέρετε καλά το Λευκαντί και το Βασιλικό κι επειδή θα είσθε υποψήφιος με τον κ. Καθαροσπόρη, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε γιατί όλα έχουν ρημάξει; Γιατί ας πούμε στο Λευκαντί δεν έγινε τίποτα; Και κάτι ακόμη, που θα το γιορτάσετε; Βασίληδες και οι δύο κάτι θα έχετε σκεφτεί!!!!

- Χαμός από τηλεφωνήματα και όλα τα σχόλια θετικά για την πρόταση που κάναμε για πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κύριο Βαγγέλη Αγγέλου.  Ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει κάτι αρνητικό. Φυσικά κάποιοι τέτοιες λύσεις δεν τις θέλουν γιατί έχουν άλλα στο μυαλό τους.

- Μπορεί κάποιοι στην ΕΠΣ Εύβοιας να είναι περισσότερο κύριοι απ΄ ότι πιστεύαμε, αλλά δεν μας απασχολεί το θέμα. Εμείς δεν έχουμε δική μας ψήφο, αλλά την άποψή μας για την διοίκηση της ΕΠΣΕ την γράφαμε πάντα δημόσια και καθαρά. Μας αρέσουν κι εμάς τα παιχνίδια, αλλά όχι αυτά που τα παίζουν αυτοί που μέχρι χθες έβριζαν χυδαία τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Εμείς πιστεύουμε στον Παπακωνσταντίνου, στον Πίσχινα, στον Ρέτσα, στον Παπαδάκη, τον Αλαφάκη και τους άλλους κυρίους του ΔΣ και αυτό δεν αλλάζει, ότι κι αν κάνουν. Εμείς δεν τρέξαμε ποτέ πίσω από αντίπαλο ψηφοδέλτιο ή υποψήφιους και δεν βάλαμε ποτέ πλάτη, σε αυτούς που "πέρασαν καλά" και στην συνέχεια έδειξαν την αχαριστία τους στα μέλη της διοίκησης. Λάθη κάνουμε ΟΛΟΙ, αλλά όταν μια λάθος απόφασή μας καταδικάζει μια ομάδα, την αλλάζουμε. Είμαστε σε αναμονή και πιστεύουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική.