Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ξανά καλημέρα σας!!!!!

- Το θέμα μας είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλο αυτό το διάστημα και φυσικά τώρα όλες οι εξελίξεις θα τρέχουν σε κάποιο γραφείο, αφού η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε τους 5 πρώην προέδρους, δηλαδή τους δύο που ήταν εκεί να βρούνε τα άτομα και να ορίσουν διοίκηση!!!! Καρυστινός και Ελευθεριάδης, ανέλαβαν μαζί με τον κ. Μπλέτσα να δώσουν λύση. Μακάρι κύριοι, αλλά .......

- Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον όλων για τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές και....
κανείς δεν σκέφτηκε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι χωρίς ποδοσφαιριστές στις 6 Ιανουαρίου 2019, την άλλη Κυριακή δηλαδή που θα υποδεχθεί την ΚΑΛΛΙΘΕΑ. 

- Τα αδέρφια Λινάρδοι ανέλαβαν μια άτυπη οικονομική επιτροπή, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα και κάποια στιγμή είπανε πως θα πρέπει όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα, να σηκωθεί και να βάλει το όνομά του ώστε να δώσει 1.000 ευρώ για να γίνει η αρχή. Δεν αμφισβητεί κανείς την οικονομική δυνατότητα των κυρίων, αλλά έτσι κανείς δεν θα βάλει χρήματα. Οργάνωση κύριοι και στα διοικητικά.

- Γιατί αυτοί εκεί στην ΕΠΣΕ δεν άφησαν τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να ακολουθήσουν τον δικό τους προγραμματισμό σχετικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Οι διοικούντες τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ περίμεναν πως και πως να καταθέσει αίτημα η ΕΠΣΕ (!!!!!) και να δείξει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πόσο μεγαλόκαρδος είναι!!! Τελικά με κάποια παραλλαγή γράφουμε το "ποιος νομίζει πως διοικεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο";;;

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει μεγάλη ιστορία και αν του επιτρέψει το κατεστημένο να μπει σε νέες βάσεις, τότε θ΄ αρχίσει μια νέα εποχή και η ομάδα θα πάει ψηλά. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν βλέπω να θέλουν να σπάσουν αυγά, αυτοί που θέλουν ν΄ αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.