Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

"Μαναράκια" καλημέρα σας

"Μαναράκια" σας στέλνουμε την καλημέρα μας και τις καλύτερες ευχές μας.
Θα μάθετε να τραγουδάτε το "Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  ποτέ δεν πεθαίνει"  όπως ακριβώς μάθατε το "η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει".
Πείτε όσα θέλετε εναντίον μας. Δεν μας ενοχλεί καθόλου. Δεν χειροκροτήσαμε και δεν δοξάσαμε καμία διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ενώ εσείς ΟΛΕΣ!!!!
Τώρα πήρατε εντολή να απαξιώσετε τελείως την ομάδα, για να εμφανισθούν κάποιοι ως σωτήρες και να την αναλάβουν για να την οδηγήσουν στο τοπικό.
Κάτι δεν υπολόγισαν και τώρα θα δούνε το ....
έργο έγχρωμο.
Περιμένετε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαπιστώσετε πως η ομάδα έχει διοίκηση, έχει Τεχνικό Διευθυντή, και από τις πρώτες μέρες του 2019 θα έχει έτοιμο το ρόστερ της ομάδας και θ είναι και αξιόλογο.
Όποιοι ήθελαν την απαξίωση της ομάδας, θα πάρουν την απάντηση με ονοματεπώνυμο, είτε είναι μπροστά, είτε πίσω από την κουρτίνα.
"Μαναράκια" για να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας, βγείτε και πείτε ποιοι έδωσαν τις εντολές για να γίνουν ΟΛΑ μαύρα. Διαφορετικά καλό θα είναι να λέτε και να γράφετε όσα θέλετε, αλλά να μας πείτε και τι έγινε όταν από την διοίκηση πέρασαν αυτοί των οποίων το παιχνιδάκι εσείς παίζετε τώρα.
Τα τηλεφωνήματα προς εμάς, δεν έχουν κανένα πλέον νόημα. Δεν απαντάμε σε ερωτήσεις κανενός. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει και σε όποιους πρέπει, την κατάλληλη στιγμή.
Θα ήθελα μόνο να γράψω κάτι για το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Κύριοι γνωρίζουμε καλά πως στηρίξατε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάνατε όμως ένα λάθος. Ορίσατε τον ημιτελικό Κυπέλλου στις 30 Δεκεμβρίου. Εμείς πιστεύουμε πως έγινε από λάθος εκτίμηση. Φροντίστε λοιπόν τώρα να το διορθώσετε.
Απευθυνόμαστε και στον πρόεδρο του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τον κύριο Βαγιάννη. Κύριε πρόεδρε, μπορεί ο σκοπός ν΄ αγιάζει τα μέσα, αλλά αυτός ο σκοπός μπορεί να σας βάλει την ταμπέλα "του νεκροθάφτη" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν σας αξίζει κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να πάρετε μια πρόκριση στα χαρτιά ή για να κατέβει ο αντίπαλος με τα πιτσιρίκια.
Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας. Τα γράφουμε για να τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ.
Κύριε πρόεδρε, καλές γιορτές και ευχόμαστε να μην σας παρασύρουν σε ένα ακόμη λάθος, κάποιοι συνεργάτες σας.