Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά
- Θα μας επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες ευχές μας προς έναν φίλο και συνεργάτη για περισσότερα από 20 χρόνια, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήταν σε καταστολή και πλέον είναι στο στάδιο της προσπάθειας των γιατρών να τον επαναφέρουν. Περνάει ο Δημήτρης μία ακόμη δοκιμασία στην ζωή του και ευχόμαστε να τα καταφέρει όπως και τότε πριν αρκετά χρόνια.  Στην γυναίκα και τα ....
παιδιά του, ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη. Φίλε Δημήτρη η γέννηση του Χριστού μας σε βρίσκει στο κρεβάτι του πόνου, αλλά φέρνει και την ελπίδα σε όλους μας, πως όλα θα πάνε καλά και θα βγεις νικητής και αυτή την φορά. 

- Θα επανέλθουμε από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ας γράψουμε από σήμερα, πως κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μας αρέσουν, αλλά αφήνουμε να τα διαχειριστούν, αυτοί οι οποίοι αγαπούν περισσότερο την ομάδα. Εμείς θα περιμένουμε και δεν θα βιαστούμε. Θέλουμε να δούμε το πως και το γιατί. Δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν, αλλά εδώ και μέρες διαβάζουμε και ακούμε πως δεν υπάρχουν πλέον ποδοσφαιριστές στην ομάδα και πως όλοι έχουν φύγει!!! Ποιοι άραγε και πως έγινε αυτό; Δεν βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά διαβάζουμε επίσημες ανακοινώσεις ομάδων για μεταγραφές ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παραιτήθηκε το ΔΣ της ομάδας και λογικά έχει παραδώσει βιβλία, σφραγίδες και τα σχετικά στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και θα συνεχισθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2018.  Απορούμε με τις διαδικασίες και πιστεύουμε πως δεν έγιναν όλα έτσι, ώστε να μείνει η ίδια διοίκηση μέχρι την 1η Ιανουαρίου, για να δώσει την ελευθέρας σε ποδοσφαιριστές. Το γράφουμε αυτό γιατί δεν είναι νόμιμο να υπέγραψε ποδοσφαιριστής δελτίο σε άλλη ομάδα, ενώ το δελτίο του είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ούτε και είναι σωστό να φτάσει δελτίο στην ΕΠΟ χωρίς την υπογραφή στην ελευθέρας του προέδρου και του Γραμματέα της όποιας διοίκησης προκύψει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα προκύψουν σοβαρά ζητήματα και ΟΛΟΙ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Στην πιάτσα κυκλοφορούν διάφορα και ούτε τα πιστεύουμε, ούτε θέλουμε να βγούνε αληθινά, γιατί θα μιλάμε πάλι για ξεπούλημα και διευκολύνσεις. Την Παρασκευή το βράδυ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να έχει νέο ΔΣ και αυτό να αναλάβει να αφήσει ή όχι ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Θα αναλάβουν δηλαδή αυτοί οι διοικούντες την ευθύνη. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο και ευχόμαστε το μήνυμα να το πάρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμη. Εμείς δεν είμαστε με το μέρος των ποδοσφαιριστών ή των προπονητών. Είμαστε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ποδοσφαιριστές και προπονητές, πάνε κι έρχονται στην ομάδα και ενίοτε κάνουν και αποχή, δηλώνουν και παραιτήσεις και πάνε σε άλλες ομάδες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μένει και θα μένει ΠΑΝΤΑ.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.