Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.
- Φτάσαμε στα Χριστούγεννα και όλοι περιμένουν "τους μάγους με τα δώρα" όχι την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, αλλά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, κάπου εκεί στην Αβάντων όπου θα έχουμε Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τι να περιμένουμε από αυτή την Γενική Συνέλευση; Μία από τα ίδια. Για μια ακόμη φορά θα ρίξουν τον σανό και θα περιμένουν να τον φάμε. Απαξίωσαν την ομάδα και συνεχίζουν να το κάνουν, ώστε κάποιοι να εμφανιστούν ως οι καλοί Σαμαρείτες οι οποίοι θα αναλάβουν την ομάδα, αφού κανείς άλλος....
δεν ενδιαφέρθηκε!!! Καλό το σχέδιο, αλλά το έχουν ξανακάνει και είδαμε τα καλά του. Κύριοι τέρμα. Τέρμα με το αστείο.
Οι ομάδα δεν θέλει καλούς Σαμαρείτες, ούτε χειροκροτητές όλων.
Θ΄ αποφασίσει λένε η Γενική Συνέλευση!!!
Ποια Γενική Συνέλευση; Με ποια μέλη; Οι περισσότεροι είναι "μόνιμοι" στις Γενικές Συνελεύσεις και ψήφισαν με τα δύο χέρια όλους αυτούς τους οποίους μετά από λίγους μήνες βρίζουν.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Φτάνει μέχρι εδώ.
Να τελειώσει εδώ το θέμα.
Υπάρχουν άνθρωποι για να βάλουν χρήματα στην ομάδα; Κανείς δεν θέλει το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όσοι πέρασαν ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά είχαν τον λάθος τρόπο.
Ήταν όλα χύμα. Ο καθένας πίστευε πως αυτό που έκανε ήταν το σωστό.
Οι σοβαροί, οι καθαροί, οι έντιμοι, οι επιχειρηματίες, αυτοί που έχουν καθαρό το κούτελο, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Αυτή δεν είναι η αλήθεια; Ποιος  ΦΟΒΆΤΑΙ να την πει;
Να δούμε ποιος ψήφισε την διοίκηση Ταρνανά, την διοίκηση Καρυστινού, την διοίκηση Κοτσάτου, την διοίκηση Στούπα, την διοίκηση Ελευθεριάδη, την διοίκηση Τσαγκάρη, την διοίκηση Αναγνωστάκη, την διοίκηση Κλάους; Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μην την ψάχνετε λοιπόν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ομάδα και όχι καφενείο.
Ας το πάρουμε απόφαση. Σωτηράκηδες δεν υπάρχουν.
Παραμύθια είναι όλα.
Δεν θέλουμε τον Γερμανό και την παρέα του και του ρίχνουμε το ανάθεμα, αλλά έπεσε μια μουγκαμάρα όταν ακούσαμε πως έβαλε περισσότερα από όσα έβαλαν όλοι μαζί οι άλλοι!!!
Κάτι πάθαμε όταν μας είπε ο κ. Κακαβάς πως ο κύριος Σβαρνόπουλος, άνθρωπος του Γερμανού, διευκόλυνε με 20.000 ευρώ την ομάδα!!! Το έκανε κανένας επιχειρηματίας Χαλκιδάρας αυτό;
Επιχειρηματίας της Χαλκίδας ο οποίος ήθελε να διοικήσει την ομάδα δεσμεύτηκε να δώσει χρήματα  για τα έξοδα ενός αγώνα και για το φαγητό των παιδιών, αλλά μετά "χάθηκε το σήμα του κινητού του"!!!
Κύριοι ΤΕΛΟΣ.
Αν κάποιοι θέλουν την ομάδα να την καταδικάσουν και να την κάνουν νηπιαγωγείο ας την κάνουν.
Στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής θα κατατεθεί προφανώς μια πρόταση, αλλά μπορεί να κατατεθεί και μια λύση.
Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα τα δοκίμασε όλα. Δυστυχώς η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε.
Η ομάδα έκανε πολλές εγχειρήσεις (εκλογές), αλλά πάλι λένε πως πέφτουν οι τίτλοι τέλους, σβήνουν τα φώτα, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, μαύρη σελίδα και άλλα τέτοια πιασάρικα.
Ήρθε η ώρα να βγει ο ασθενής από το ψυγείο και να του δώσουμε το φιλί της ζωής.
Από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα κερδίσει κανείς χρήματα. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα τον υπηρετήσουν ΟΛΟΙ.
Όποιος μπορεί ας πάει στην Γενική Συνέλευση και να πει την πρότασή του.
Η πρόταση να μην λέει τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι, αλλά τι θα κάνει αυτός.
Αν ο καθένας μπορεί να πει τι μπορεί να κάνει, τότε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα.
Στην Γενική Συνέλευση πρέπει να δοθεί ο λόγος στους παρόντες, αλλά κανείς δεν πρέπει να μεταφέρει μηνύματα τρίτων. Διοίκηση με αγγελιοφόρους δεν θα υπάρξει.
Όποιοι θέλουν ας είναι εκεί. Κανείς δεν θα εκπροσωπήσει κανέναν άλλον.
Φίλες και φίλοι, η ομάδα έπρεπε να πάει στον αγώνα με τον ΑΙΟΛΙΚΟ και λίγοι ξέρουν πως πήγε και πότε συγκεντρώθηκαν τα χρήματα.
Ρόμπες ξεκούμπωτες είμαστε και ασελγούμε πάνω στην ομάδα.
Να το τελειώσουμε εδώ.
Πάμε να δοθεί λύση με μπάτζετ που μπορεί η ομάδα να το σηκώσει, αλλά με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όχι τον υποβιβασμό.
Δεχόμαστε μέχρι και απειλές από κάποιους τετραέξυπνους, αλλά αυτή την φορά δεν θα τους αφήσουμε να βουλιάξουν την ομάδα. Ας το καταλάβουν κι ας το πιστέψουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κάπου κάπου σήμερα εκτός από τα τυπικά,θα γράφουμε και κανενα σχόλιο, αλλά το ραντεβού μας θα είναι την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου. 
Καλά Χριστούγεννα και ψυχραιμία.