Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

- Τον Θεό τους δεν έχουν εκεί στην ΕΠΣΕ. Καλά δώσατε αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ χωρίς την άδεια του προέδρου και του ΔΣ του ΑΟΝΑ; Δεν φοβηθήκατε; Πως το κάνατε αυτό; Η απάντηση ανθρώπου της ΕΠΣΕ ήταν αποστομωτική!! "Το κάναμε όπως κάναμε τις αλλαγές σε αγώνες του ΑΟΝΑ από Σάββατο σε Κυριακή και από Κυριακή σε Σάββατο"

- Από όλους όσους προσκλήθηκαν στηνΓΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μόνο η κυρία Έλενα Βάκα ανταποκρίθηκε και ήταν καθαρή στην ....
τοποθέτησή της. Κυρία Βάκα μπράβο σας και γιατί ήσασταν εκεί και για τα όσα είπατε.

- Ευχαριστούμε αλλά δεν ξέραμε πως μας διαβάζετε όλοι εσείς οι Χαλκιδάρες. Ένας ένας που έπαιρνε τον λόγο στην ΓΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτό έλεγε και γελούσαν και τα μουστάκια μας!!!!  Καλή χρονιά να έχετε και το 2019 να σας φανούμε περισσότερο χρήσιμοι.

- Τι είπε ο κ. Καρυστινός και σε ποιον έστελνε το μήνυμα; Είπε πως όποιος έρθει να πάρει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να βάλει τις εγγυήσεις πάνω στο τραπέζι!!!! Έκοψε την φ'όρα στον κύριο Μαυρονάσιο ή μας φάνηκε;

- Ο κύριος Επισκόπου πήρε τον λόγο και είπε πως αυτός και κάποιοι.... φίλοι του θα βάλουν 3.000-4.000 ευρώ σε διάστημα 3 μηνών. Μπράβο του, αλλά ήθελε ν΄ ακούσει και τις δικές μας προτάσεις. Κύριε Επισκόπου ξεκινήσαμε να μιλάμε, αλλά ο κ. Παπακωνσταντίνου κατάλαβε τι θ΄ ακολουθούσε και ανέβηκε στο βήμα και μας διέκοψε. Έτσι είναι η ζωή, αφού ο Γιάννης στηρίζει Τάσο και ο Τάσος Γιάννη. Κάτι σαν την Γκόλφω και τον Τάσο του Ελληνικού Κινηματογράφου.

- Ο Γιάννης Ελευθεριάδης στο ίδιο τραπέζι με τον Τσαγκάρη; Να το δούμε κι αυτό και να πάρουμε τα βουνά κύριοι. 

- Τελικά δεν καταλάβαμε πολλά. Ο Ταρνανάς θα είναι διοίκηση; Ακούσαμε πως ο ίδιος δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Βασίλης πήγε στα Βαλκάνια και μάλλον θα φέρει και ποδοσφαιριστές!!!!!

- Ο κ. Μαστραντωνάς έκανε τα παράπονά του και απευθυνόμενος σ΄ εμάς είπε πως για να κόψει μια ομάδα εισιτήρια πρέπει να πάει καλά. Συμφωνούμε αγαπητέ Σταύρο, αλλά βάζουμε στοίχημα πως μπορεί και χωρίς να πάει καλά να κόβει εισιτήρια. Αγαπητέ Σταύρο μέχρι σήμερα κανείς δεν μας ρώτησε πως μπορεί να γίνει αυτό και κανείς δεν μας κάλεσε να μας ζητήσει να εφαρμόσουμε αυτά που προτείνουμε!!!! Γιατί; 

- Κύριε Παπακωνσταντίνου, "μη μας παίζεις έτσι" γιατί είμαστε και σε δύσκολη ηλικία. Να ξέρεις κύριε πρόεδρε πως κάτι σου έχουμε ετοιμάσει!!!