Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Μαζί σας και δίπλα σας

Είπαμε να μην κάνουμε σχόλια σήμερα, αλλά το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει, σε πείσμα όλων αυτών που "τον τελείωσαν" πριν την ώρα του.
Κύριοι καθαρές κουβέντες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γράψει τίτλους τέλους, τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καμιά διοικητική θέση και το έχουμε ξεκαθαρίσει. Θα βάλουμε πλάτη  με προϋποθέσεις.
Φανερά και δυνατά στηρίζουμε τις όποιες προσπάθειες....
Παπακωνσταντίνου και ΕΠΣ Εύβοιας, γιατί τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Δεν ξεχνάμε πως αυτοί οι οποίοι διοίκησαν μέχρι σήμερα την ομάδα, τα τελευταία χρόνια, ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο.
Εμείς στην κολυμπήθρα δεν θα βάλουμε κανέναν και δεν θα ξεπλύνουμε κανέναν, εκτός κι αν βάλουν όλοι το χέρι στην τσέπη και βοηθήσουν τώρα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς οι ίδιοι να είναι διοίκηση.
Η διοίκηση να προκύψει μέσα από διάλογο και χωρίς πολιτική, κομματική ή παραταξιακή μάσκα.
Όσοι διοίκησαν μέχρι σήμερα την ομάδα, τα τελευταία χρόνια να μην πάρουν θέση στο νέο ΔΣ, το οποίο θα πρέπει να χαρακτηρισθεί υπηρεσιακό και το οποίο θα πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να κάνει κάποια πράγματα, ώστε τότε να έχουμε την τακτική Γενική Συνέλευση και εκεί να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη 3ετία.
Υπάρχουν άνθρωποι στην Χαλκίδα οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν το έργο ενός υπηρεσιακού Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτό πρέπει να γίνει, γιατί όσοι διοίκησαν από την εποχή Ταρνανά μέχρι και σήμερα κάτι κουβαλάνε στις πλάτες τους και αυτή την στιγμή δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν, αφού θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις.
Κύριε Παπακωνσταντίνου και όσοι έχετε πάρει διάφορες πρωτοβουλίες, μπορείτε να βρείτε άνετα 9 πρόσωπα για να διοικήσουν την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο. Τους ξέρετε. Είναι Κύριοι και ξέρουν και ποδόσφαιρο. Καλέστε τους και δεν θα σας πούνε όχι.
Όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να ενταχθούν σε μια επιτροπή όπως πρότεινε ο κ. Καρυστινός και από εκεί να λειτουργούν προς όφελος της ομάδας.
Πιστεύουμε πως στις πρωτοβουλίες αυτές θ΄ ανταποκριθούν φορείς, πολιτικοί και πολιτευτές, αλλά και όλοι οι αυτοδιοικητικοί.
Στην επιτροπή να έχει συμμετοχή όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, αλλά στο υπηρεσιακό ΔΣ νέα  και αξιόλογα πρόσωπα.