Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Η επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλησπέρα.
Κάθε πρωτοβουλία απ΄ όπου κι αν προέρχεται, πρέπει να είναι αποδεκτή και να την συζητάνε ΟΛΟΙ, ακόμη κι αυτοί που πιστεύουν πως δεν θα έχει καμία τύχη.
Να εξηγήσουμε την δική μας θέση και παρακαλούμε να μην μας παρεξηγήσει κανείς.
Οι πρόεδροι οι οποίοι υπογράφουν την ανακοίνωση - πρόσκληση, θα πρέπει να εμφανισθούν στην Γενική Συνέλευση και κάποιοι από αυτούς να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, γιατί .....φεύγοντας από την ομάδα, όπως έφυγαν, δεν εμφανίσθηκαν σε επόμενη Γενική Συνέλευση, ώστε να εξηγήσουν τι συνέβη. Χρωστάνε λοιπόν κάποιες εξηγήσεις και θα πρέπει να τις δώσουν.
Στην συνέχεια αφού έστειλαν την πρόσκληση, να μας πούνε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι καλούν φορείς, πολιτικούς και άλλους να βάλουν πλάτη.
Εμείς θα ξαναγίνουμε κακοί.
Θα πάρουμε τον ρόλο του κακού και θα γράψουμε για κάποιες απορίες που έχουμε ΟΛΟΙ.
- Τι ρόλο θα έχουν οι πρώην πρόεδροι στο όποιο ΔΣ;
- Τι ρόλο θα έχουν οι πολιτικοί και οι Δημοτικές Παρατάξεις;
- Αν στηθεί μια πασαρέλα για να ρίξει ο κάθε υποψήφιος τις κορώνες του, τότε να μην εμφανισθεί κανείς στην Γενική Συνέλευση.
- Αν ανταποκριθούν όλοι όσοι θα πάρουν την πρόσκληση, τότε σίγουρα θα είναι πάνω από 200 άτομα, οπότε πρέπει να βρεθεί κατάλληλη αίθουσα.
- Η καλή μέρα από το πρωί θα φανεί και γι΄ αυτό καλό είναι ΟΛΟΙ όσοι θα παρευρεθούν να δώσουν μια συνδρομή 100 ευρώ και πάνω, ώστε να ξεκινήσει η νέα προσπάθεια με ένα ταμείο 200Χ100= 20.000 ΕΥΡΏ. Τα χρήματα αυτά θα τα διαχειριστή η επιτροπή για τα τρέχοντα έξοδα κίνησης της ομάδας και για τα καθημερινά.
- Το καλό παράδειγμα θα πρέπει να το δείξουν οι πρώην πρόεδροι και μετά όλοι οι άλλοι.
- Υπάρχει η δεδομένη απαξίωση της ομάδας και επειδή πιστεύουμε σ΄ αυτό που λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου, για την πολιτική και το ποδόσφαιρο, παρακαλούμε να μην υπάρξει καμία απολύτως παρέμβαση στα διοικητικά, από πολιτικούς και παρατάξεις.  Το ξαναγράφουμε. Όποιος υποψήφιος εμφανισθεί στην Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να καταθέσει έγγραφη δέσμευση για οικονομική βοήθεια προς την ομάδα. Όποιος δεν το κάνει να μην έχει δικαίωμα λόγου και καλά θα κάνει να μην εμφανιστεί.
- Κλείνουμε το θέμα εδώ και θα πρέπει αυτή η συνάντηση να μην έχει σχέση με την εκλογή νέας διοίκησης. Η εκλογή θα πρέπει να γίνει την Παρασκευή και χωρίς ούτε λεπτό καθυστέρηση. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε συγνώμη, αλλά υπάρχει σχέδιο και θα μιλάμε για ένα νέο "ξεπούλημα".
Η νέα διοίκηση θα πρέπει να εκλεγεί και να συγκροτηθεί σε σώμα το αργότερο στις 29 Ιανουαρίου 2018 και να παραλάβει ΟΛΑ τα δελτία ποδοσφαιριστών της ομάδας χωρίς καμία εξαίρεση, ώστε να προχωρήσει σε συζητήσεις με όλα τα παιδιά και η ομάδα να είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 06 Ιανουαρίου 2019.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όχι άλλη καθυστέρηση. Όλοι καλοί και καθαροί, αλλά καλύτερος όλων ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όποιος δεν το πιστεύει, ας το πει.