Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Χρόνια πολλά.
- Αύριο Παρασκευή η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σ΄ αυτή θ΄ ακούσουμε πολλά, αλλά τα περισσότερα από ανθρώπους οι οποίοι θα την κάνουν στην πρώτη διασταύρωση που θα συναντήσουν και δεν θα δώσουν και λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς περιμένουμε να δούμε εκεί, όλους τους πρώην προέδρους και διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού με την ανακοίνωση που υπέγραψαν είναι σαν να άφησαν πίσω τις όποιες ευθύνες είχανε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τώρα, με τον τρόπο τους, γιατί όχι, μπορεί να αναλάβουν και τις τύχες της ομάδας. Πάντως αυτός που είχε την ιδέα της επιστολής-πρόσκλησης, έκανε κάποια λάθη και τα οποία θα πρέπει να τα εξηγήσει. Γιατί ....
να είναι εκτός οι κύριοι Στούπας, Τόλιας και Μπλέτσας; Ο κ. Στούπας ήταν πρόεδρος ενώ οι κύριοι Τόλιας και Μπλέτσας ήταν προεδρεύοντες. Μπορεί να μας πούνε πως ο κ. Στούπας είναι στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού και ο κ. Ταρνανάς είναι στον ΕΥΒΟΪΚΟ και ο κ. Ελευθεριάδης στον ΛΗΛΑ. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτή η πρωτοβουλία είναι καλή και την στηρίζουμε, αλλά με προϋποθέσεις. 
Πρώτη προϋπόθεση να συμβάλλουν όλοι άμεσα και πρώτοι και καλύτεροι οι υπογράφοντες. 
Δεύτερη προϋπόθεση να μην πλατιάσει πολύ η συζήτηση και να μην δοθεί η ευκαιρία για φανφάρες και αυτοπροβολή πολιτικών, πολιτευτών και διαφόρων υποψηφίων. 
Τρίτη προϋπόθεση να υπάρξει έτοιμη πρόταση για τα μέλη που θα αναλάβουν την διοίκηση, ώστε να γνωρίζουν όλοι, τα πρόσωπα που θα αναλάβουν και όχι να δοθεί "λευκή επιταγή" σε κάποιους να αναλάβουν να σχηματίσουν διοίκηση.
Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χρόνια τώρα ζει μια άσχημη διοικητική κατάσταση και αυτό θα πρέπει να τελειώσει εδώ.
Τρόπος υπάρχει, αλλά τον αποφεύγουμε. Τον αποφεύγουμε γιατί θέλουμε μια ανεξέλεγκτη διοίκηση η οποία θα κάνει ότι θέλει και απλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι πάντα μακριά από τον κόσμο του.
Αυτό είναι κακό για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν το αποφασίζουμε εμείς.
Τι περιμένουν όλοι αύριο;
Περιμένουν να εμφανισθούν 30 - 40 φορείς, πολιτικά πρόσωπα και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης και τα οποία θα έχουν από 2 - 3 πρόσωπα ο καθένας και τα οποία θα βάλουν από 1.000 ευρώ τον χρόνο ή και κάτι παραπάνω!!! Θα συγκεντρωθούν δηλαδή 100 ονόματα, άρα 100.000 ευρώ τον χρόνο, άρα διοικούμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον προχωράμε!!!!
Που θα πάει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με αυτά τα 100.000 ευρώ τον χρόνο; Θα βολοδέρνει και πάλι στο δρομολόγιο από το τοπικό στην Γ΄ Εθνική. Ας υποθέσουμε πως αυτά τα χρήματα φτάνουν. Πως θα είναι σίγουρο πως θα έρθουν στο ταμείο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την επόμενη χρονιά;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, που άραγε ήταν ΟΛΟΙ αυτοί, φορείς και πρόσωπα όλο αυτό το διάστημα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χρειαζόταν 10.000 ευρώ για τους ποδοσφαιριστές ή 2000-3000 ευρώ για ένα ταξίδι ή 1.200 ευρώ για τα έξοδα διαιτησίας σ΄ έναν αγώνα;
Γιατί ΟΛΟΙ απευθύνουν προσκλήσεις προς φορείς και πολιτικά πρόσωπα και όλα αυτά τα χρόνια, αδιαφόρησαν για την εγγραφή μελών; Γιατί θέλουμε από λίγους κάτι και όχι από πολλούς λίγα;
Ας προχωρήσουν όπως θέλουν, αλλά να ξέρουν πως πάλι δεν πατάνε το γκάζι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά το φρένο, για να μην γράψουμε πως έβαλαν την όπισθεν.
Ας προχωρήσουν οι καλοί όπως θέλουν, αλλά να ξέρουν πως μέχρι σήμερα αυτοί είχαν στα χέρια τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον οδήγησαν εδώ που είναι.