Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

....σουτάκια

- Όλα καλά πάνε στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και άδικα κάποιοι χάνουν τον καιρό τους με βλακείες. Εμείς δεν αλλάζουμε απόψεις σαν τα πουκάμισα. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου σίγουρα κάνει λάθη, σίγουρα κάνει χάρες, σίγουρα αφήνει στην άκρη και πάει παρακάτω, ανθρώπους που θα έπρεπε να τους φτύνει, αλλά μπορούσε και κρατούσε την ΕΠΣΕ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο Το ίδιο έχουμε να γράψουμε και για τους περισσότερους των συνεργατών του, οι οποίοι παγιδεύτηκαν και φυσικά δεν θέλουν και να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Γράφουμε την άποψή ....
μας, ξέρουμε πως αυτό τους στενοχωρεί, αλλά ξέρουν κι αυτοί πως γράφουμε αλήθειες.

- Τι έγινε αγαπητέ Σάκη, κύριε Νικολάου; Μαθαίνουμε πως είσθε έτοιμος για τον πάγκο ομάδας, μετά την περιπέτεια με την υγεία σας. Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα προτιμήσετε ομάδα προς την Κεντρική Εύβοια, εκτός κι αν σας πείσουν οι φίλοι σας οι νότιοι!!!! Εμείς πάντως θα σας λέγαμε να κάνετε μια βόλτα από την φίλη μας την Ίριδα η οποία θα φροντίσει να σας ντύσει καλά, αφού ο χειμώνας είναι βαρύς και είσθε και ευαίσθητος. Λοιπόν περάστε και διαλέξτε φορμούλα, μπουφάν, σκούφο, γάντια και τα σχετικά και με το καλό να βρεθείτε στον πάγκο της ομάδας που θα επιλέξετε.

- Γιατί έμεινε χωρίς ρεύμα για 12 ώρες το Λευκαντί; γιατί δεν πέρασαν από εκεί αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα; Γιατί ο δήμαρχος κύριος Παγώνης και οι συνεργάτες του δεν ήθελαν να χαλάσουν την εικόνα που παρουσίαζε το Λευκαντί!!!! Έχουν μυαλό οι άνθρωποι.  Θα έρθουν για ψήφο και θα πάρουν την απάντηση.

- Θα πάθουμε πλάκα τελικά. Αν οι καλοί, οι καθαροί, οι έντιμοι και σοβαροί δεν τα καταφέρουν να "σώσουν" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία του ομίλου με την επωνυμία "ΛΑΜΟΓΙΑ" και η οποία διαδικασία δεν θα χρειασθεί ούτε 10 μέρες για να δράσει. Μαθαίνουμε πως ο όμιλος "¨ΛΑΜΟΓΙΑ" θα προχωρήσει και σε ανακοίνωση πριν αναλάβει και θα ζητήσει την έγκριση ενός νέου σχεδίου για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με ορίζοντα 5ετίας και το κυριότερο χωρίς να περιμένει κάποιους λεφτάδες. Πονάνε αυτά, αλλά θα τα διαπιστώσουν ΟΛΟΙ, αλλά ελπίζουμε να μην παρεξηγηθούν αφού στην Γενική Συνέλευση θα ακουστούν ονόματα και αλήθειες.

- Κάνετε λάθος κύριοι. Καμία συνάντηση δεν είχαμε με την κυρία Γκόγκου και δεν θα έχουμε και στο μέλλον. Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Πιστεύουμε στην κυρία Γκόγκου και σε πολλά από τα άτομα που επέλεξε για το ψηφοδέλτιό της και δικοί μας άνθρωποι οι οποίοι ψηφίζουν στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων θα την ψηφίσουν. Δεν στηρίζουμε αυτό το ψηφοδέλτιο επειδή η κυρία Γκόγκου είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πιστεύουμε σε πρόσωπα και αυτά στηρίζουμε.