Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ραντεβού στις κάλπες

Κάθε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγει τον τρόπο επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους και θα ήταν άδικο να του κάνουν άλλοι υποδείξεις.
Εμείς θα μείνουμε μακριά από κάθε περίπτωση υποψηφίου στον οποίο δεν θα πιστεύουμε.
Θα ακολουθήσουμε υποψηφίους οι οποίοι δεν θα μείνουν στα λόγια, αλλά με τις πράξεις τους θα προτείνουν λύσεις. 
Στην Περιφέρεια ότι κι αν γίνει πιστεύουμε στον Φάνη Σπανό και αυτό δεν αλλάζει, αφού απέναντί του είναι η επιλογή ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του ....κυρίου Αναγνωστάκη, αλλά δεν πιστεύουμε σε ανθρώπους οι οποίοι πάνε από κόμμα σε κόμμα.
Στους Δήμους της Εύβοιας θα αποφασίσουμε αφού δούμε τι προτείνουν και τι ιδέες έχουν για τον τόπο τους οι υποψήφιοι.
Στο Δήμο Χαλκιδέων στηρίξαμε το να είναι υποψήφια η κυρία Βάκα και πιστεύουμε σ΄ αυτή. Μπορεί να διαφωνούμε με κάποια πράγματα, αλλά περιμένουμε να δούμε τις επιλογές της. Εκεί όμως είναι πολλοί υποψήφιοι τους οποίους εκτιμούμε.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων η κυρία Γκόγκου μπορεί κατά την άποψή μας να πετύχει ως δήμαρχος και όλα δείχνουν πως θα έχει καλό ψηφοδέλτιο με άξιους υποψηφίους. Αυτός ο Δήμος έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης αλλά θα πρέπει ο κάθε δήμαρχος να έχει σχέδιο και όχι να τρέχει πίσω από γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Γι΄ αυτόν τον Δήμο "θα παίξουμε δυνατά" και με σχέδιο, γιατί έτσι γουστάρουμε. Θέλουμε να έχουμε αντιπάλους αυτούς που μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τους δείξουμε "τι εστί βερύκοκο".
Στο δήμο της Ερέτριας δεν γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι τελικά θα είναι υποψήφιοι, αλλά για μας η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ είναι στις συμπάθειές μας.
Για τους άλλους δήμους θα γράψουμε άλλη φορά.