Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η δική μας άποψη

Έχουμε γράψει τόσα πολλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν ακούσαμε ποτέ αυτούς που μας έλεγαν πως άδικα χάνουμε τον καιρό μας. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που στηρίζουν την δική τους πορεία ως παράγοντες, στο να είναι στα χαμηλά και απαξιωμένη η ομάδα.
Είχαμε και έχουμε την άποψη πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να βλέπει ψηλά και όχι να είναι στα πατώματα. Όλα αυτά που συμβαίνουν με την ομάδα, μοιάζουν απίστευτα, αλλά δεν είναι.
Είναι κουφό, αλλά χρόνια τώρα τις διοικήσεις τις ορίζουν "τα καφενεία" και όχι οι Γενικές Συνελεύσεις, αφού δυστυχώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ....
έχει μέλη ή αν θέλετε αυτά που έχει είναι περίπου 20 άνθρωποι οι οποίοι ούτε καν αποφάσεις δεν παίρνουν.
Πάει κάποιος δηλώνει παράγοντας και μπορεί να γίνει εύκολα από απλό μέλος του ΔΣ μέχρι και πρόεδρος κι ας μην υπήρξε ποτέ έστω και απλό μέλος ης ομάδας. Αυτός αμέσως μετά έρχεται και καλή τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, πηγαίνοντας στο γήπεδο, πληρώνοντας την συνδρομή του ή δίνοντας κάποια χορηγία. Από που κι ως που αυτός ο άνθρωπος μπορεί στην συνέχεια να κατηγορεί τον κόσμο, επειδή δεν πληρώνει για την ομάδα;
Κυρίες και κύριοι του νέου ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είσθε διοίκηση πλέον και όχι τεθλιμμένοι συγγενείς κάποιου που έφυγε από την ζωή. Δεν σας πίεσε κανείς να είσθε εκεί. Επιλογή σας ήταν και μάλιστα προέκυψε μέσα από συμβιβασμούς και σχέδιο. Παραλάβατε μια ομάδα "χωρίς διοίκηση", αλλά  η οποία δεν είναι στην ζώνη υποβιβασμού και τώρα που είσθε διοίκηση εσείς, θα πρέπει να τα πάει καλύτερα από πριν.
Κυρίες και κύριοι του ΔΣ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, με ανακύκλωση προσώπων, αλλά χωρίς σχέδιο και στόχους προς τα πάνω.
Θα περιμένουμε από εσάς, να πείτε στον κόσμο το σχέδιό σας για την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.