Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
- Μ΄ αρέσει που κάποιοι δεν περιμένατε να μπορεί ο Καμένος να κάνει κωλοτούμπες. Αυτός για να μην γελιόμαστε από τις πολλές κωλοτούμπες, απέκτησε ρυθμό και μάλλον θα τον καλέσει η κυρία Αϊνδιλή Ειρήνη, να του μάθει τα μυστικά της ρυθμικής. Κυρία Αϊνδιλή πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εσείς, πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο Καμένος, πρέπει να τον βοηθήσετε. Ο Τσίπρας τελικά τα κατάφερε. Παίζει την λύρα και το νταούλι και ο Καμένος χορεύει. Αλήθεια δεν.....
σας θυμίζει το όλο σκηνικό τον τύπο που γύριζε με την αρκούδα στις γειτονιές και της χτυπούσε το ντέφι για να χορεύει και να κάνει κωλοτούμπες; Περαστικά μας κύριοι. Να προσέχουμε όταν πάμε στην κάλπη.

- Παράταση δόθηκε και πάλι στην πληρωμή των Τελών κυκλοφορίας και ήταν αναμενόμενο. Ο Τσίπρας ξέρει τι κάνει. Έχει ανοιχτό τον κουμπαρά και λίγα λίγα τα μαζεύει. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου μπορείτε να πάτε στην ΔΟΥ και να τα πληρώσετε χωρίς πρόστιμο. Ο Τσίπρας στην εισπρακτική πολιτική εφαρμόζει την πρακτική του "ανοίξαμε και σας περιμένουμε"!!!

- Έχετε δίκιο αυτοί που λέτε πως μας πληρώνουν και γράφουμε αυτά που θέλουν κάποιοι. Φαίνεται πως έχετε πολλούς καθρέφτες στο σπίτι σας. Εμείς τους φίλους δεν τους ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε και αυτούς που μας στήριξαν όταν χρειάσθηκε. Κυρίες και κύριοι το apopsignomi δεν είναι ίδρυμα και δεν εισπράττει μισθούς από θέσεις σε δήμους ή σε ομάδες ή σε άλλα πόστα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ένας δήμαρχος, ένας αντιδήμαρχος ή πρόεδρος σε κάποια δημοτική επιχείρηση ή ακόμη και σε Δημοτική Κοινότητα παίρνει κάτι  για 4 χρόνια, δηλαδή για 48 μήνες. λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία. Μπορεί να έχει γι΄ αυτό το διάστημα από 20.000 έως και 80.000 ευρώ!!!  Το τι προσφέρουν στον τόπο τους άστα να πάνε. Πολλοί που είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου κάτι παίρνουν κάθε χρόνο. Αυτά δεν ενοχλούν κανέναν;;;; Μην το παίζουν κάποιοι εθελοντές και να μην μιλάνε για προσφορά, γιατί αν αρχίσουμε και γράφουμε ονόματα, θα έχουμε παρατράγουδα. Εμάς δεν θα μας βάλει κανείς στο τρυπάκι του και όσοι δοκίμασαν το ξέρουν.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοίνωσε πως τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά και θ΄ αποφασίσουν οι διαιτητές για το αν τα γήπεδα είναι κατάλληλα ή όχι. Να προσέχουν σήμερα και αύριο οι διαιτητές, ειδικά αυτοί που θα παίξουν σε γήπεδα με πλαστικό, αφού "θα γλιστράνε" περισσότερο από τα άλλα. Ένα πουλάκι "τσίου - τσίου" μας είπε να πάμε σ΄ ένα τέτοιο γήπεδο, γιατί από το πολύ νερό θα βγούνε στο γήπεδο μικρά και μεγάλα ψάρια και όπως πάντα "το μεγάλο ψάρι, θα φάει το μικρό"¨!!!!! Πάντως εκεί θα είναι και κάποιοι από τον σύλλογο προστασίας των μικρών και δεν θα ανεχθούν καμία αδικία.......

- Είχαμε από την πρώτη μέρα λένε οι φήμες καβγαδάκι μεταξύ μελών του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή έβαλε στην θέση τους και είπε να μην το ξανακάνουν, αυτούς που με δηλώσεις τους, ήθελαν να περάσουν το μήνυμα πως αυτοί φρόντισαν για όλα. Κύριοι, κάνατε λάθος αν πιστέψατε πως η πρόεδρος θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές. Θα τα βροντήξει κάτω και θα φύγει, αφού στην θέση αυτή μπήκε για να διευκολύνει την ομάδα. Αλήθεια δεν θα βγούνε οι διοικούντες να ευχαριστήσουν κι αυτούς που βοήθησαν οικονομικά με τον τρόπο τους; Για παράδειγμα να πούνε πως κάποιοι πήραν τα διαρκείας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;  Το κρατάμε κρυφό;

- Εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, κάποιοι πάνε "να κάψουν" νωρίς νωρίς τον κύριο Ψαθά και παριστάνουν και τους  φίλους του. Σοβαρότης μηδέν δηλαδή. Θυμόσαστε που είχαμε γράψει για επιχείρηση που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο; Έρχεται λοιπόν η ώρα. Ψάχνουν για χώρους γραφείων σε Ψαχνά και Στενή και θα κάνουν τις προσλήψεις πριν τις εκλογές!!! 

- Θέλουμε να πούμε ένα μπράβο στον Λυκειάρχη στο Βασιλικό κύριο Σάββα Οβαδία, ο οποίος αντέδρασε άμεσα σε πρόβλημα που υπήρχε σε μία αίθουσα και τα παιδιά πλέον δεν κρυώνουν. Παρακαλούμε τον αντιδήμαρχο κύριο Γιογιό και τον πρόεδρο κύριο Κιούση, να πάνε μέχρι το Λύκειο και να δώσουν λύση στα προβλήματα που υπάρχουν εκεί, γιατί αν περιμένουμε από την σχολική επιτροπή, ζήτω που καήκαμε. Πάντως επειδή ο κύριος Υπουργός παιδείας λέει πολλά, ας φροντίσει να στείλει καθηγητές γιατί είναι τραγικό κάποιες τάξεις Λυκείου να μην κάνουν βασικά μαθήματα, αφού λείπει μαθηματικός, φιλόλογος και άλλοι. Προσπαθούν ο Λυκειάρχης και οι καθηγητές με τον τρόπο τους να καλύψουν κενά, αλλά όπως λέει και ο λαός, με πορδές δεν βάφεις αυγά. 

- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αποφάσισαν να μην αφήσουν ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές που είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες. Δική τους η απόφαση, αλλά μάλλον ήταν λάθος. Η ομάδα θα επιστρέψει στο τοπικό και ήταν ευκαιρία να δοθεί χρόνος σε νέα παιδιά, ώστε να είναι έτοιμα και με εμπειρίες.Ίσως να έπαιξε ρόλο και το ότι η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εύβοιας και έχει τον δεύτερο αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.