Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Μπορεί κάποιοι να πετούν στα σύννεφα και να θέλουν μάλιστα και τα συννεφάκια ροζ, αλλά η πραγματικότητα τους προσγειώνει και μάλιστα ανώμαλα. Η Δημοτικοί Άρχοντες αποφάσισαν ν΄ ανοίξουν τα σχολεία χωρίς όμως να έχουν φροντίσει από την προηγούμενη μέρα, να ελέγξουν τα σχολικά κτίρια, να ανάψουν την θέρμανση, ώστε τα παιδιά να είναι σε ζεστό περιβάλλον και ασφαλή. Μπορεί να γράφουν στο fb ότι θέλουν, αλλά οι γονείς έδωσαν την απάντηση. Δεν πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο. Για να μην βγει κάποιος και πει πως είμαστε η....
εξαίρεση, του λέμε πως τα δικά μας παιδιά πήγαν. Αν λοιπόν έχουν να πούνε κάτι, ας δώσουν στην δημοσιότητα των αριθμό των παιδιών που πήγαν στα 3 Δημοτικά, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Βασιλικού.
Άδεια τα δημοτικά. Σε κάθε τάξη ήταν 3 4 παιδιά και φυσικά ούτε λόγος για μάθημα.
Για ρωτήστε να μάθετε γιατί αποχώρησαν παιδιά από σχολείο; Λοιπόν για να το κλείσουμε.
Ρίξτε μια ματιά στους δρόμους από τους οποίους περνάει το σχολικό για να μεταφέρει τα παιδιά από τον κάμπο Βασιλικού και άλλες περιοχές και θα διαπιστώσετε πως οι οδηγοί πρέπει να έχουν ειδικές γνώσεις για να μην σπάσουν τα λεωφορεία.

- Απέκτησε διοίκηση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό ήταν βέβαιο, άσχετα το τι έγραφαν και έλεγαν κάποιοι. Το σύστημα κέρδισε και πάλι, αλλά ευχόμαστε να μην την πληρώσει στο τέλος η κυρία Αϊνδιλή και να μην ψάχνουμε και πάλι για νέο ΔΣ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και να μην ξεχνάνε πως σε μεγάλο ποσοστό τα μέλη της διοίκησης δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενα. έχουν διοικήσει κατά καιρούς την ομάδα ή ήταν στα μετόπισθεν της διοίκησης. Αλήθεια θα συνεχίσουν με το ίδιο σύστημα;

- Μερκοί δεν πάνε καθόλου καλά. Κατηγορήσαμε λένε τους κυρίους Παπακυριάκο, Δάλλα και Καρρά, οι οποίοι ήταν οι διαιτητές στον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ. Που το διαβάσατε αυτό κύριοι; Το αντίθετο κάναμε. Τέλος πάντων δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε και πιστεύουμε πως οι διαιτητές δεν έχουν την ίδια άποψη μ΄ εσάς.

- Το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι επιτροπή σωτηρίας και ούτε τέτοια εντολή δόθηκε από την Γενική Συνέλευση. Δεν είναι σωστό αυτό που γράφουν όλοι. Τι θα πει ΔΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;;;; Κύριοι και κυρία, καθαρές κουβέντες. Είσθε ΔΣ με τα όλα του. Έχετε δικαιώματα και ευθύνες. Οι ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι ιδρύματα, ούτε δημόσιες επιχειρήσεις για να σωθούν από επιτροπές.

- Σάλος έγινε με κάτι που έγραψε ο κύριος Αλέκος Σιγανός "στον τοίχο του" και είχε να κάνει με τις διακοπές νερού. Κάποιοι ενοχλήθηκαν, αλλά δεν καταλάβαμε γιατί. Δεν διαβάσαμε κάτι ενοχλητικό και απορούμε. Μήπως τελικά το κατέβασε και δεν το διαβάσαμε; Πάντως καλό θα είναι να βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος. Ο κάθε υποψήφιος θέλει ν΄ απευθυνθεί στους ψηφοφόρους και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να τους κοροϊδεύει. Το τι λένε Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι δεν σας ενοχλεί; Για διαβάστε το λιβάνι που ρίχνουν κάποιοι. Θα μπορούσαμε να χαρούμε με την επίθεση στον κύριο Σιγανό, αλλά αυτό δεν θα ήταν δίκαιο.