Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες και να έχουν την υγειά τους.

- Η αποτοξίνωση είναι καλή και όχι μόνο από το ποτό, αλλά από όλα. Από χθες εμείς κάνουμε αποτοξίνωση σε ότι έχει να κάνει με την τηλεφωνική επικοινωνία και θα δούμε πόσες ώρες θα κρατήσει αυτό.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και πήρε τους  υπερπολύτιμους βαθμούς, ενώ ...
η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, αν και προηγήθηκε στο σκορ.

- Για τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχουμε καμία απολύτως εικόνα και δεν θέλουμε να έχουμε. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Εμείς όταν μας ζητηθεί θα πάρουμε θέση, αλλά σίγουρα δεν θα κάνουμε τον παπατζή. Εμείς δεν θα πούμε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Εμείς δεν θα παίξουμε κανένα παιχνίδι σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για κανέναν λόγο. Περιμένουμε να δούμε που το πάνε όλοι αυτοί που το πάνε από σύσκεψη σε σύσκεψη και από συνάντηση σε συνάντηση.

- Μέσα στα Ψαχνά είχε την δύναμή του ο κ. Ψαθάς αφού εκεί είχαν ψηφίσει τον δήμαρχο περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν τους άλλους τρεις υποψηφίους την Α΄ Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών  του 2014. Εκεί λοιπόν στα Ψαχνά θα επιχειρήσουν οι αντίπαλοί του να τον φρενάρουν. Το πως, θα το δούμε.

- Σήμερα δεν θα κάνουμε καμία αναφορά στο σκάνδαλο της ΕΠΣΕ για την κάλυψη του μπουκαδόρου, αφού πληροφορίες λένε πως σήμερα θα του στείλουν και λουλούδια για την γιορτή του!!!!