Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μπαλίτσα σήμερα

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, σήμερα θα έχουμε μπαλίτσα και μάλιστα 4 από τα 8 παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.

- ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ:  Η ΔΡΟΣΙΑ έχει 17 βαθμούς και ο ΛΗΛΑΣ 13, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Στα πάνω της λένε όλοι πως είναι ο ΛΗΛΑΣ και πάει στην ΔΡΟΣΙΑ για νίκη.  Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές ισοπαλίες (5), 4 νίκες και μόλις 2 ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές ήττες(6), 4 νίκες και 1 ισοπαλία.  Η ΔΡΟΣΙΑ έχει καλή ομάδα και με εμπειρία και θέλει ....
την νίκη για να έχει μια ασφάλεια παραπάνω.

- ΒΑΤΩΝΤΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Οι δύο ομάδες είναι στην ζώνη υποβιβασμού αφού ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έχει 9 βαθμούς και η ΚΑΣΤΕΛΛΑ 4 και σε κανέναν δεν συμφέρει η ισοπαλία. Δεν υπάρχει φαβορί σ΄ αυτόν τον αγώνα αν και ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έχει ένα προβάδισμα ως γηπεδούχος. Αντίπαλος με την πρώην του ομάδα θα βρεθεί ο κ. Ακριτίδης και αυτό έχει την σημασία του. 

- ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Τίποτα δεν έχουν εξασφαλίσει οι δύο ομάδες αφού δεν απέχουν πολύ από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 13.
Δεν ξέρουμε γιατί αλλά πιστεύουμε πως αυτός ο αγώνας θα έχει γκολ και μάλιστα πάνω από 2.  Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θέλει την νίκη όχι μόνο για ν΄ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και για να μπει η ομάδα σε μια άλλη τροχιά, αφού ξεκίνησε με άλλες προοπτικές και βρέθηκε στα κάτω της. Οι γηπεδούχοι ως νεοφώτιστοι καλά πηγαίνουν κι αν κερδίσουν σήμερα, θα είναι ακόμη καλύτερα.

- ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Στα Ψαχνά βλέπουν μόνο την κούπα του πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν. Ακούνε διάφορα περίεργα, αλλά δεν θέλουν να τα πιστέψουν. Έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΕ και τους διαιτητές και δεν αντιδρούν σ΄ αυτούς που λένε πως κάποιοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να τους κόψουν τον δρόμο!!!! Η ομάδα των Ψαχνών έχει 28 βαθμούς και η ομάδα του Αλιβερίου 24. Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ δουλεύουν για να είναι ψηλά στην βαθμολογία και πιστεύουμε πως θα γίνει καλός αγώνας με γκολ και θέαμα στα Ψαχνά.