Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας όλες και όλοι.
Λιώνουν τα χιόνια και μαζί ευχόμαστε να παρασυρθούν και οι μαλακίες που διαβάσαμε από κυρίους και κυρίες της αυτοδιοίκησης, για τα όσα έκαναν αυτό το διάστημα, ενώ δεν έκαναν τίποτα!!! Τελικά καμιά δημοτική αρχή δεν έχει ευθύνες για την ανυπαρξία τους. Το κεντρικό οδικό....
δίκτυο το κράτησε ανοιχτό η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ και όχι οι Δήμοι. Στο εσωτερικό οδικό δίκτυο είναι ευθύνη κάθε δημοτικής αρχής και εκεί δεν είδαμε ούτε αλατιέρες, ούτε κάποιους να μαζεύουν τα κλαριά από τους δρόμους, ούτε κάποιους να καθαρίζουν τους δρόμους τουλάχιστον την Τρίτη. Τέλος πάντων. Τώρα θα συνεχίσουν από το fb με εικόνες για τα κατορθώματά τους

- Αυτό είναι αλήθεια. Ζηλεύουμε και γι αυτό γράφουμε αυτά που γράφουμε!!!!! Αυτό είναι η απάντηση στον φίλο ο οποίος έχει αποφασίσει να μας έχει φίλους όταν γράφουμε καλά λόγια γι αυτόν και να μας βάζει απέναντι όταν γράφουμε και τα αρνητικά. Τι να ζηλεψουμε φίλε μου; Εμείς δεν θα γίνουμε ουρά κανενός και όπως ξέρεις καλά, δεν τα πάμε καλά με τις γλάστρες και τα φυτά.

- Θα έχουμε αγώνες για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Εύβοια αυτό το Σαββατοκύριακο; Σε ποια γήπεδα θα διεξαχθούν αυτοί οι αγώνες. Είναι έτοιμα και κατάλληλα τα γήπεδα με τέτοιες καιρικές συνθήκες; Θα δούμε τι θ΄ αποφασίσει η ΕΠΣ Εύβοιας.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχουμε να γράψουμε κάτι, γιατί δεν θέλουμε να "κόψουμε" τις αποκλειστικότητες από κανέναν και γιατί δεν θέλουμε να θυμώσουν μαζί μας κι άλλοι. Αυτοί που έλεγαν και λένε τα χειρότερα ο ένας για τον άλλον, προσπαθούν να πείσουν πως δουλεύουν για το καλό της ομάδας. Να είναι καλά και να τα καταφέρουν, αλλά εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ξέρει πως την περίοδο 2019-2020 θα είναι στο πρωτάθλημα της Α΄ Εύβοιας και γι΄ αυτό όσοι είναι κοντά στην ομάδα, θα φροντίσουν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και μάλιστα από Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει νεαρούς με ταλέντο κι αν τους δώσει χρόνο, θα είναι έτοιμη.