Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Παρακαλώ την προσοχή σας μέρος 2ο

Θα συνεχίσουμε φίλες και φίλοι να γράφουμε για τους κύκλους της ζωής και τους ανθρώπους τους οποίους εκτιμήσαμε.
Γράψαμε για τον Αντώνη Πριόνα και θα γράψουμε πως ήταν η αιτία που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τον κύριο Γιώργο Στούπα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη μας συνάντηση στο τότε "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" στην παραλία της Χαλκίδας. Εκεί γνωρίσαμε από κοντά τον κύριο Γιώργο Στούπα. Καταλάβαμε πως είχε γνώσεις, είχε εμπειρία και πως αν τελικά....
αναλάμβανε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, θα ζούσαμε ανεπανάληπτες στιγμές.
Δεν κάναμε λάθος.
Την πορεία της διοίκησης Στούπα και του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ την γνωρίζουν όλοι και δεν θα χρειασθεί να γράψουμε κάτι. 
Εμείς μείναμε σταθερά κοντά στα όσα  έκανε η διοίκηση Στούπα γιατί εκτιμούσαμε τον κύριο Στούπα και τους συνεργάτες του και τίποτα παραπάνω.
Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που έλεγαν τα χειρότερα για τον κύριο Στούπα και μετά τον λιβάνιζαν, ούτε σ΄ αυτούς που πάντα βρίσκουν τρόπο για να λένε πως βοήθησαν τον Στούπα ή τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ.
Εμείς δεν βοηθήσαμε πουθενά. Χρωστάμε ένα ευχαριστώ στον κύριο Στούπα, στον κύριο Γκαλούφα, στον κύριο Σίδερη και σε άλλους που ήταν ή είναι κοντά στον ΗΡΑΚΛΗ γιατί ήταν με τον τρόπο τους πάντα δίπλα μας.
Κυρίες και κύριοι για τον Γιώργο Στούπα, τον κύριο Κώστα Γκαλούφα και τον κύριο Γιώργο Σίδερη δεν έχουμε κάτι αρνητικό. Έχουν γνώσεις, εμπειρίες και είναι αυτό που λέμε μπαλαδόφατσες.
Εμείς γράφουμε πάντα δημόσια την άποψή μας και θα περιμένουμε και από τους ίδιους, να γράψουν την δική τους, γιατί θέλουμε να διαπιστώσουμε αν εκτιμούν αυτούς που προσπαθούσαν να τους στήνουν και όχι αυτούς που έκαναν τα πάντα για να τους στηρίξουν.