Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί ο Τσίπρας να έχει πάρει τον τίτλο του Εθνικού κωλοτούμπα, αλλά κωλοτούμπας της Εύβοιας, δύσκολα θα ανακηρυχθεί κάποιος,αφού οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Έχει πάντως ένα προβάδισμα ο κύριος Αλέξανδρος Θεοδώρου ως το αφεντικό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ, άλλα δήλωνε εδώ και χρόνια και άλλα έκανε. Μην βγάλετε εύκολα συμπεράσματα, αν .....
πρώτα δεν διαβάσετε τι έλεγε επίσημα στην ιστοσελίδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ με την λήξη του πρωταθλήματος της Α1 του μπάσκετ. Ο άνθρωπος έκανε την ΚΥΜΗ, ΛΑΥΡΙΟ!!!

- Τελικά κάτι δεν έχουν καταλάβει κάποιοι και θέλουν να μας πούνε πως κάτι δεν πάει καλά με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Η ομάδα φαίνεται να μην έχει προπονητές να μην έχει ποδοσφαιριστές, να μην έχει αθλητικό υλικό, να μην έχει λεφτά, να μην έχει φίλους, να μην έχει τίποτα. Είναι αυτή η αλήθεια; Θα το δούμε σύντομα. Εμείς χθες το βράδυ στον ύπνο μας, είδαμε πως έχει πολλούς και καλούς. Πέρασαν από μπροστά μας φωτογραφίες του Γιώργου και μάλιστα τον είδαμε έξω από ένα τροχόσπιτο, του Παναγιώτη ο οποίος κάπου παραλιακά έπινε μπυρίτσα, τον Γιάννη να είναι κάπου στον Πειραιά, τον Δημήτρη να είναι σε κομμωτήριο και να φροντίζει το φουντωτό μαλλί του, έναν άλλον Γιάννη να έρχεται προς το στάδιο και να μας κερνάει πίτσα και τον Νίκο σε διπλό ρόλο!!!

- Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καμία ανησυχία δεν υπάρχει και η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και θα είναι και πολύ οργανωμένη. Λένε πως αν ήταν έτσι θα έβγαινε κάποια ανακοίνωση και έτσι δεν θα ανησυχούσε κανείς. μπορεί να έχουν όλοι δίκιο, αλλά είναι το μόνο που μέχρι αύριο μεθαύριο δεν θα μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Κάποιος απ΄ όλους είναι προληπτικός και είπε πως οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνουν αφού πρώτα περάσει η μέρα που θα γιορτάσουμε την Πολιούχο Αγία Παρασκευή!!!!! Μάλιστα κάποιος είπε στον πρόεδρο πως τα προηγούμενα χρόνια, που είχαμε πολλές ανακοινώσεις και μάλιστα κάποιες ήταν για ποιητική συλλογή, δεν είχαμε αποτελέσματα ή μάλλον είχαμε τα γνωστά αποτελέσματα!!!!

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ πάει από το καλό στο καλύτερο σε όλα τα επίπεδα και να θυμίσουμε πως κι αυτόν τον είχαν για διάλυση. Απέκτησε ισχυρή διοίκηση, απέκτησε προπονητή,. έχει ποδοσφαιριστές και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και δεν θα υπάρξει και οικονομικό πρόβλημα. Θέλουμε να συγχαρούμε όλους αυτούς που ήταν και θα είναι κοντά στην ομάδα και δεν εννοούμε μόνο αυτούς που φαίνονται ως μέλη της διοίκησης, αλλά και αυτούς που δεν φαίνονται. Την καλημέρα μας στην Ερέτρια.

- Τι ακούμε; Ο απερχόμενος δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Παγώνης αν και θα είναι στην αντιπολίτευση, θα ορίσει πολλούς αντιδημάρχους έργων!!!! Επειδή έκανε πολλά έργα θέλεινα έχει έναν αντιδήμαρχο για το καθένα!!! Ο ένας θα είναι αντιδήμαρχος Δημοτικής Αγοράς αφού ήδη μπήκαν οι μπουλντόζες (!!!!!)  ο άλλος αντιδήμαρχος για την ΔΕΥΑΧ αφού εκεί τα έχουν κάνει μούσκεμα, ο άλλος αντιδήμαρχος ασφαλτοστρώσεων, ώστε να μην μείνουν ορφανές οι προεκλογικές ρουσφετολογικές ασφαλτοστρώσεις, ο άλλος υπεύθυνος προστασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων της Χαλκίδας οι οποίες στην θητεία Παγώνη σχεδόν εξαφανίστηκαν, "ο μεγάλος" στις δομές κοινωνικής μέριμνας και πολιτικής, ακόμη κι αν δεν εκλεγεί, για να μην πάει χαμένο το λιβάνισμα που έκανε στον απερχόμενο δήμαρχο, αλλά και στον εαυτό του και τέλος θα ορίσει και αντιδήμαρχο ο οποίος θα παρακολουθεί από πολύ κοντά το όποιο πόστο αναθέσει η δήμαρχος κυρία Βάκα στον πρώτο σε σταυρούς κ. Βασίλη Γουρνή, αφού αυτόν τον έχει ο κ. Παγώνης στο στόχαστρο για τους γνωστούς λόγους.