Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Τους πονάει η Βάκα;

Καλά ακόμη δεν καταλάβατε πως η Βάκα σας κέρδισε; Δεν αναφερόμαστε στους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη, αλλά στα παπαγαλάκια που ακόμη βλέπουν αστεράκια από την σφαλιάρα της Α΄ Κυριακής, αλλά και την γροθιά στο στομάχι της Β΄ Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν ψάχνει τίποτα κυρίες και κύριοι. Κέρδισε τις εκλογές και ....
θα διοικήσει τα επόμενα 4 χρόνια τον Δήμο Χαλκιδέων.
Γιατί άραγε θα πρέπει να κάνει παζάρια με τον κύριο Παγώνη και τον κύριο Καθαροσπόρη.
Θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων θα ψηφίζουν ότι θεωρούν σωστό και θα καταψηφίζουν αυτό που θα θεωρούν πως είναι λάθος.
Έχουμε όμως μια ερώτηση. Αν η κυρία Βάκα αποφασίσει να αξιοποιήσει δημοτικούς συμβούλους και άλλων παρατάξεων, γιατί θα πρέπει να ρωτήσει τους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη και όχι τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους;
Αλήθεια είναι αποστάτης αυτός που θα είναι τώρα με την κυρία Βάκα και όχι αυτοί που έφυγαν για να πάνε με τον κύριο Παγώνη ή τον κύριο Καθαροσπόρη;
Αγαπητά παπαγαλάκια σάρωσε στις δημοτικές εκλογές η κυρία Βάκα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα πλειοψηφίας για τις αποφάσεις, αφού η κυβέρνηση θα λύσει αυτό το θέμα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ελεύθεροι ν΄ αποφασίσουν, όπως είχαν αποφασίσει και άλλοι, όταν δήλωναν ανεξάρτητοι στην θητεία που φτάνει στο τέλος.
Ο κύριος Καθαροσπόρης και η κυρία Ζλακώνη είχαν εκλεγεί με τον Ζεμπίλη και δήλωσαν ανεξάρτητοι και πήγαν με τον Παγώνη και στην συνέχεια δήλωσαν ανεξάρτητοι και πάλι!!!!
Ο κ. Μπάκας και άλλοι δεν δήλωσαν ανεξάρτητοι και πήγαν με τον Παγώνη;
Αυτοί δεν ήταν αποστάτες;
Επιτέλους πρέπει να το χωνέψετε. Η κυρία Βάκα κέρδισε τις εκλογές και δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει παζάρια με αρχηγούς.