Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Εμείς και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εμείς δεν έχουμε καμία εξαρτημένη σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως προς τις αποφάσεις ή τον τρόπο διοίκησης. Δεν είμαστε διοίκηση. Δεν είμαστε και δεν θα αναλάβουμε ποτέ το γραφείο τύπου ή κάτι τέτοιο. 
Εμείς καταθέσαμε μια πρόταση η οποία θα φέρει έσοδα στην ομάδα και αυτή την πρόταση θα αναλάβουμε να την υλοποιήσουμε. Αυτή η πρόταση έχει να κάνει με χορηγούς,για τους οποίους μιλήσαμε στην Γενική Συνέλευση και με τους απλούς φιλάθλους τους οποίους τους θέλουμε ενεργούς ως μέλη της ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο στο...
γήπεδο και θα τα καταφέρουμε, αν η ομάδα τα καταφέρει οργανωτικά και απομακρύνει από επάνω της την απαξίωση.
Ξέρουμε πολλά, αλλά δεν γράφουμε τίποτα για την διοίκηση, για τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές, για τις ακαδημίες, για τους φιλάθλους, γιατί απλά τίποτα δεν έχει κλείσει τον κύκλο του. Η διοίκηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, όταν αυτή κρίνει. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το να είμαστε οι πρώτοι που θα γράψουμε κάτι. Αδιαφορούμε γι΄ αυτό και απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να μην αποτύχει η πρότασή μας και δεν θα αποτύχει. 
Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και  όταν γίνουν γνωστά τα ονόματα ΟΛΩΝ όσων θα ενταχθούν στην οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τότε και μόνο τότε θα πιστέψουν ΟΛΟΙ πως γράφαμε αλήθειες, όταν λέγαμε πως δεν περισσεύει κανείς και πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.
Λίγη υπομονή ακόμη.