Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια πολλά, αφού σήμερα γιορτάζει η Πολιούχος της Χαλκίδας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Αλήθεια μήπως θα πρέπει στην Χαλκίδα κάθε Παρασκευή να είναι αργία; Φανταστείτε να εφαρμόσει για την Χαλκίδα ο ....
Μητσοτάκης 4ήμερη εργασία!!!!

- Επειδή κάποια πράγματα γίνονται σοβαρά, όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, θα πρέπει να διευκρινήσουμε πως η συγνώμη δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει να έχεις δύναμη για να την πεις  και πολύ περισσότερο να την δηλώσεις δημόσια. Ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος απείλησε, τηλεφώνησε και αισθανθήκαμε άσχημα επειδή δεν συνηθίζουμε να κλείνουμε το τηλέφωνο σε κανέναν, αλλά δεν συζητάμε με ανθρώπους που δεν ξέρουν να λένε συγνώμη, όταν απειλούν.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει στόχο να ικανοποιήσει το ΕΓΩ κανενός. Μοναδικός του στόχος είναι η οργάνωση ως ομάδα και φυσικά η δημιουργία κατάλληλου κλίματος, ώστε το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να δημιουργηθεί και όχι κάθε Καλοκαίρι να βγαίνει στην αγορά και να πληρώνει για μεταγραφές. Το ξαναγράφουμε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προχωρά και όλα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα παρακαλέσει κανέναν και δεν θα υποκύψει στα ΕΓΩ κανενός. Αυτοί που θα ένταχθούν στην οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αυτοί θα έχουν κάθε λόγο να λένε στο μέλλον πως βοήθησαν κι αυτοί να φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε. Στις 5 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας, ενώ από την Δευτέρα 29 Αυγούστου μπαίνει στην διαδικασία της δημιουργίας των τμημάτων υποδομής, αφού βρέθηκαν οι προπονητές οι οποίοι και θα φροντίσουν για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Τι τρέχει αγαπητέ Δημήτρη, κύριε Ιωσήφ;  Βάλατε σε καλοκαιρινές διακοπές ως διακοπές στις σχέσεις σας με τον Παπακωνσταντίνου; Αν ναι, μάλλον πρέπει να μάθουμε πότε τελειώνουν οι διακοπές......

-  Κάποιοι γονείς ποδοσφαιριστών, κάνουν τελικά πολύ κακό στα παιδιά τους και πιστεύουν πως μπορούν να τα πηγαινοφέρνουν όπου θέλουν, όπως θέλουν και με την προϋπόθεση να μην έχει κανένα λόγο η ομάδα στην οποία ανήκει το δελτίο. Αυτό δεν είναι το σωστό και στις περισσότερες περιπτώσεις το παιδί τους δεν θα πάει ποτέ εκεί που οι ίδιοι θα ήθελαν. Το χειρότερο όλων είναι πως λένε ψέματα προς τρίτους και δημιουργούν και άλλα προβλήματα. Το "μου είπε, του είπα" πάει σύννεφο και αυτό κάποια στιγμή, φέρνει την όξυνση.

- Θέλουμε να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας, καλή επιτυχία στον Βασίλη, επίσημο διπλωματούχο προπονητή ομάδας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αφού  ανέλαβε να καλύψει τον φίλο του, ο οποίος τώρα θα πρέπει να ψάξει που θα λειτουργήσει κάποια σχολή προπονητών, για να μπορεί και ο ίδιος να είναι προπονητής. 

- Σήμερα της Αγίας Παρασκευής, αλλά και το Σαββατοκύριακο, θα σας λέμε μια καλημέρα το πρωί και μετά θα μπορείτε να πάτε στις παραλίες και στο παζάρι ανενόχλητοι και χωρίς να σας ζαλίζουμε.
Χρόνια  πολλά λοιπόν και να περνάτε όμορφα.