Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είχε μαντήλι για να κλάψει και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κανείς ποδοσφαιριστής δεν ερχόταν και ΟΛΟΙ ήθελαν να φύγουν. 
Όσοι σήμερα περιμένουν πως και πως να δούνε το ίδιο και χειρότερο έργο σε συνέχεια, θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ.
Κανείς δεν θα μπορέσει να επιβάλλει τον δικό του τρόπο διοίκησης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κανείς δεν θα μπορέσει να περάσει τα δικά του θέλω.
Το ποιοι ποδοσφαιριστές...
θα πάνε ή θα φύγουν από την ομάδα, δεν αφορά τρίτους.
Όποιος θέλει και μπορεί καλύτερα η ομάδα είναι εδώ και τον περιμένει.
Μπορεί να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση και να πάρει την ομάδα για να την πάει όπου θέλει.
Αυτή η διοίκηση θα κάνει αυτό που μπορεί και θα έχει ως στόχο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να αποκτήσει αξιοπιστία και φυσικά τον σεβασμό όλων.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάνει από τώρα την προσπάθειά του, ώστε να μπορέσει να έχει δίπλα του τον κόσμο, και σύντομα να έχει μια ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ξεκινήσει μια πορεία ανοδική.
Ο πρόεδρος κύριος Βουρδάνος μπορεί να μην είναι σαν τους προέδρους του χθες, οι οποίοι ήταν για γνωστούς λόγους στο απυρόβλητο, αλλά δεν θα είναι ποτέ αναξιόπιστος και όταν θα φύγει, δεν θα αφήσει πίσω του "το τίποτα" και φυσικά δεν θα τον φτύνουν όλοι όπως συνέβαινε με όλους μέχρι σήμερα.
Το τι παρέλαβε ο κύριος Βουρδάνος το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ και φυσικά τα "ωραία"  θα τα μάθουμε στην επόμενη Γενική Συνέλευση, γιατί η κάθε διοίκηση εκεί πρέπει να μιλάει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν ξέφραγο αμπέλι, ακόμη και στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στους κωδικούς τους οποίους γνώριζαν και οι πέτρες.
Οι πληγές κλείνουν μία μία και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στον σωστό δρόμο και σύντομα οι φίλοι του - μέλη θα τα μάθουν όλα. Τότε πολλοί θα θυμώσουν αλλά δεν πειράζει.
Θα θυμώσουν γιατί θα διαπιστώσουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έκλεισε όλες τις πόρτες και θα λειτουργεί με διαφάνεια και μόνο μέσα από διαδικασίες και όχι κάτω από το τραπέζι.
Προπονητές και ποδοσφαιριστές και όσοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον σύλλογο δεν θα χάσουν. Θα είναι αυτοί οι οποίοι θα σηκώσουν ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα έχουν δίπλα τους τον πρόεδρο  κύριο Αντώνη Βουρδάνο και την διοίκηση, αλλά και τους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια.
Κανείς δεν θα υπηρετήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το ζόρι  Θα το κάνει επειδή το θέλει και επειδή θα συμφωνήσει με την διοίκηση σε όλα.
Κλείνουμε ξαναγράφοντας πως αν κάποιος είναι έτοιμος και μπορεί καλύτερα ας ζητήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση και να αναλάβει την ομάδα.